Sport

Rood-gele toekomst klaar voor nieuw seizoen

De Go Ahead Eagles Voetbalacademie is klaar voor het seizoen 2023/2024. De jeugdspelers van Go Ahead Eagles zullen dit seizoen traditiegetrouw in een rood-geel thuisshirt spelen. Net als bij het eerste elftal heeft de stad Deventer ook bij het uitshirt van de Eagles-jeugd een prominente plek. Dat de Voetbalacademie van Go Ahead Eagles momenteel in een lift zit, blijkt wel uit het feit dat het aantal shirtsponsors is gestegen van twee naar vijf.

Traditiegetrouw is op twee plekken van het nieuwe shirt plaats voor Retro Bridge. Retro Bridge is al drie jaar trotse hoofdsponsor van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie. Het logo van Retro Bridge is dit seizoen te zien op zowel de voor- als achterkant van het shirt. E.N.E. Consultancy prijkt dit seizoen opnieuw op de broek van de Eagles-jeugd. Daarnaast zijn er drie nieuwe sponsoren te bewonderen op het shirt. Zij hebben zich voor de komende drie seizoenen verbonden aan de Voetbalacademie. Eljo Exalto Transport is op de shirts te vinden als linkermouwsponsor. Kraan-transportbedrijf van der Tol B.V. staat op de andere mouw. Op de onderzijde van rug is plaats voor Technisch Buro de Heer B.V. De drie nieuwe sponsoren stellen zich graag kort voor:

Eljo Exalto Transport is een internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoeren van uitzonderlijke ladingen door heel Europa. “Als Eljo Exalto Transport vinden we het prachtig om Go Ahead Eagles te sponsoren”, aldus eigenaar Eljo Exalto.

Al sinds 1938 is Van der Tol B.V. actief op het gebied van hijsen, heffen en transporteren en uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat behoort tot de top van Nederland. “We zijn dankbaar dat we als mouwsponsor een bijdrage mogen leveren aan aankomend talent”, vertelt manager Chris Vroegop.

Technisch Buro de Heer is een ingenieursbureau uit Vlaardingen en al zestig jaar bedenker van constructieve oplossingen voor de bouw en infra. “We vinden het mooi dat we via deze weg een sponsorbijdrage kunnen leveren aan de Go Ahead Eagles Voetbalacademie”, vertelt André van der Maarl van Technisch Buro de Heer. (Fotografie: Rick Janssen)