Sport

Nieuwe naam en nieuwe plannen volleybaltoernooi

TWELLO – Het Twellolands 4 Hofsteden Toernooi. Dat is de nieuwe naam voor het volleybaltoernooi dat al tientallen jaren in mei of juni bij Voorwaarts gespeeld wordt. Een nieuwe organisatie, nieuwe naam en nieuwe plannen. Het grastoernooi wordt een volleybalfestival met alles wat daar bij hoort: live muziek, lekker eten en drinken en volleyballen, een festival voor het hele gezin.

Het toernooi wordt dit jaar gehouden op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni. Vrijdagmiddag begint het met het inmiddels al traditionele schoolvolleybaltoernooi voor alle scholen uit de gemeente Voorst. ’s Avonds gaat het dan verder met een 35+ en 45+ voetbaltoernooi, een Kinq & Queen of the Beach volleybaltoernooi en een volleybalavond voor recreantenteams. Daarbij is er live muziek en staat de barbecue aan.

Op zaterdag is het 6 tegen 6-grastoernooi voor alle teams vanaf de derde divisie en lager. Ook jeugdteams en CMV-teams kunnen meedoen. Er is vanaf ’s middags live muziek met zangers en een band en alle mogelijkheid om ook naast het volleybal een leuke dag te hebben. En wil je beachvolleybal op niveau zien, dan kan dat ook, want het Junior Beachcircuit van de Nederlandse volleybalbond strijkt in Twello neer op die zaterdag.

Het Twellolands 4 Hofsteden Toernooi is dus vermaak voor iedereen. De aankleding van sportpark De Laene van Voorwaarts Twello zal zorgen voor een echte festivalsfeer. Aanmelden kan, de inschrijving is al geopend via www.vierhofsteden.nl.