Sport

Na gelukkige bekerwinst op HFC nu opnieuw tegen amateurclub

Go Ahead Eagles heeft vorige week dinsdag een bekeruitschakeling op bezoek bij de amateurs van Koninklijke HFC kunnen voorkomen: 1-4 winst na verlenging.

In Haarlem kwam Go Ahead Eagles in eerste instantie nog op een late 1-0 achterstand. Door een treffer van Gerrit Nauber in de laatste minuut werd een verlenging afgedwongen. Daarin wist Go Ahead Eagles het verschil te maken door doelpunten van Oliver Edvardsen, Sylla Sow en Thibo Baeten.

Inmiddels weten de Eagles al welke club men treft in de volgende ronde van het bekertoernooi. Zaterdagavond werd bekend dat amateurclub De Treffers de volgende tegenstander is van de Deventer formatie. De Treffers toonde zich in de eerste ronde met 4-0 te sterk voor UNA. De wedstrijden in de tweede ronde staan op het programma voor 19, 20 en 21 december. Go Ahead Eagles weet nog niet op welke datum de wedstrijd wordt gespeeld, maar wel dat het mag aantreden in het eigen stadion De Adelaarshorst.