Sport

Informatie kaartverkoop bekerwedstrijd De Treffers

Op donderdag 21 december om 20:00 uur speelt Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst de bekerwedstrijd tegen De Treffers. De kaartverkoop voor dit duel in de tweede ronde van het toernooi om de TOTO KNVB Beker start op woensdag 22 november om 10:00 uur.

KAARTVERKOOP SEIZOENKAARTHOUDERS

Seizoenkaarthouders kunnen via deze link vanaf woensdag 22 november (10:00 uur) tot en met woensdag 6 december (23:59 uur) voor € 0,- hun eigen plaats ’terugkopen’. Vervolgens ontvang je een e-ticket waarmee je toegang hebt tot de wedstrijd. Je seizoenkaart zal dus NIET als toegangsbewijs gelden voor Go Ahead Eagles – De Treffers! Naast je eigen seizoenkaartplaats kan elke seizoenkaarthouder één extra toegangskaart voor Go Ahead Eagles – De Treffers bijkopen (kaartprijs: € 10,- voor volwassenen | € 5,- voor leden van kids- en juniorclub Young Eagles in Vak 22). Vanaf donderdag 7 december (13:00 uur) komen alle niet-verkochte seizoenkaartplaatsen in de vrije verkoop voor clubkaarthouders.

De reden dat Go Ahead Eagles aan seizoenkaarthouders vraagt om voor € 0,- hun eigen plaats ’terug te kopen’, is om een goed beeld te krijgen van het aantal supporters dat naar het bekerduel komt, zodat de totale stadion- en wedstrijdorganisatie hier optimaal op ingericht kan worden. Bovendien kan Go Ahead Eagles hierdoor clubkaarthouders in de gelegenheid stellen om vanaf donderdag 7 december (13:00 uur) ook een losse wedstrijdkaart te kopen voor de niet-verkochte seizoenkaartplaatsen. Op die manier streven we naar een maximale stadionbezetting en een sfeervolle cupavond: full support in De Adelaarshorst!

KAARTVERKOOP CLUBKAARTHOUDERS

Clubkaarthouders kunnen via deze link vanaf woensdag 22 november (10:00 uur) voor € 10,- één toegangskaart kopen voor Go Ahead Eagles – De Treffers. Leden van kids- en juniorclub Young Eagles kunnen in Vak 22 met hun Young Eagles-kaart één kinderkaart (€ 5,-) én één volwassenkaart (€ 10,-) kopen. Naast de losse kaartverkoop komen vanaf donderdag 7 december (13:00 uur) ook alle niet-verkochte seizoenkaartplaatsen in de vrije verkoop voor clubkaarthouders.

HANDLEIDING TERUGKOPEN EIGEN SEIZOENKAARTPLAATS

  • Klik hier om je eigen plaats ’terug te kopen’ (verkoop start op woensdag 22 november om 10:00 uur).
  • Log in met je inloggegevens en je ‘eigen stoel’ staat dan klaar. Zie je je eigen stoel niet klaar staan? Klik dan rechtsboven op je naam en ga naar het tabblad ‘Reserveringen’.
  • Vink het hokje voor de gereserveerde kaart(en) aan.
  • Klik op ‘Verder’. Wil je nog een kaart bijkopen? Klik dan op ‘Verder winkelen’. Je wordt dan doorgeleid naar het verkoopscherm met een plattegrond van het stadion, waar je eventueel nog een extra kaart kunt kopen.
  • Wil je alleen je eigen kaart ’terugkopen’? Klik dan op ‘Betalen’. Je wordt dan doorgeleid naar de betaalomgeving.