Sport

Honderdjarig bestaan SV Helios

DEVENTER – SV Helios viert van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart het honderdjarig bestaan. In het kader hiervan vinden diverse activiteiten plaats.

Er wordt een reünie gehouden op de dag dat SV Helios 100 jaar bestaat, en wel in de kantine van Helios op vrijdag 17 maart. Aanvang 20.00 uur. Een avond voor oud-leden en huidige leden. Men kan zich aanmelden via e-mail reunie@svhelios.nl. Inmiddels hebben zich 140 oud-leden en leden hiervoor opgegeven. De dichtstbijzijnde woont op ‘t Swormink, maar ook Zuid-Afrika laat zich niet onbetuigd.

Jeugdactiviteiten en feestavond
Op zaterdag 18 maart worden er voor de jeugd C tot en met F activiteiten georganiseerd, namelijk een bowlingochtend en een discomiddag. Informatie en waar men zich hiervoor kan opgeven volgt binnenkort. Op zaterdag 18 maart vindt een knallend feest plaats met live coverband King George en een dj. Er is muziek van de jaren ’60 tot nu. Aanvang 21.00 uur. Ook de A- en B-jeugd zijn welkom. Gratis entree. Je hoeft je niet op te geven.

Helios-ontbijt
Het weekend zal worden afgesloten met een Helios-ontbijt. Het zal weer worden georganiseerd door leden van het oude 6e elftal. Een mooi moment om bij te komen van de festiviteiten en na te babbelen. Maar ook een mooi moment om een nieuw begin te maken. Ook de ouders van de jeugdleden en de jeugdleden zelf zijn van harte welkom. De club vraagt voor het ontbijt een kleine bijdrage van 2,50 euro per persoon. Aanvang 10.30 uur. Opgeven via evenementen@svhelios.nl o.v.v. Helios-ontbijt. Zie ook: www.svhelios.nl

Jubileumboek 100 jaar SV Helios
Het jubileumboek bevat 27 hoofdstukken en heeft bijna 130 pagina’s. Naast de historie worden ook alle huidige teamfoto’s in het boek geplaatst. Een boek voor zowel jong als oud, en voor iedereen die de volle 100 jaar in zijn of haar bezit wil hebben. Voor alle informatie: reunie@svhelios.nl