Sport

Fietskoerier Deventer twee weken in het paars

Dit jaar viert Go Ahead Eagles het vijftig jarig bestaan van de profafdeling van de voetbalclub. In dit jubileumjaar spelen de Eagles hun uitwedstrijden in een speciaal paars tenue. Supporters kozen dit uit en het winnend ontwerp is massaal besteld via Tiny Joe Merchandise. Vanaf vrijdag is het zover. De uittenues worden thuisbezorgd. Fietskoerier Deventer doet dat op een heel bijzondere manier!

De koeriers van Fietskoerier Deventer dragen zelf ook het paarse uittenue dat voor de gelegenheid vertaald is naar een fietstenue. Dat is niet het enige. Dankzij de fanatieke coaching van Kees van Wonderen zijn alle fietskoeriers helemaal klaar voor de wedstrijd:

https://www.youtube.com/watch?v=IHDtz2KA0Vs

Over Fietskoerier Deventer

Met de fiets in de hoofdrol en de Deventer skyline als decor is Fietskoerier Deventer niet meer weg te denken uit het straatbeeld van onze stad. Fietskoerier Deventer viert dit jaar zelf ook een jubileum. Het duurzame koeriersbedrijf verzorgt namelijk al 10 jaar logistieke post- en pakket oplossingen voor bedrijven, gemeente en zorginstellingen, apothekers, scholen en natuurlijk ook voor de Go Ahead Eagles.

Proud Eagles Partner

Dit jaar is de samenwerking tussen Go Ahead Eagles en Fietskoerier Deventer verder uitgebreid. Fietskoerier Deventer is niet alleen Proud Eagles Partner in post en pakketten, maar inmiddels ook verantwoordelijk voor de fulfilment van fan-artikelen die je via de webshop koopt. Als uiting van de unieke samenwerking tussen Fietskoerier Deventer en Go Ahead Eagles zijn de fietskoeriers de komende twee weken in het paarse fietstenue van de Eagles gehuld. Tevens wordt er op social media een uniek, gepersonaliseerd Fietskoerier Deventer x Go Ahead Eagles fietsshirt verloot!

Fulfilment

De fulfilment doet Fietskoerier Deventer samen met en in opdracht van Tiny Joe Merchandise. Dit bedrijf is de exclusieve samenwerkingspartner van Go Ahead Eagles op het gebied van branded merchandising. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van designs, productie tot levering aan de deur van de fans. Bij dit laatste onderdeel, de verzending en fulfilment, wordt de logistieke kennis en expertise van Fietskoerier Deventer ingezet. Fulfilment is een nieuwe service van het Fietskoerier Deventer. Deze service omvat o.a. de opslag, orderverwerking en het verzamelen, verpakken en duurzaam verzenden van de bestelde pakketten.