Sport

Bathmen gaat weer te paard

BATHMEN – Van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 maart staat Bathmen weer in het teken van Bathmen te Paard. “In de huidige opzet hebben wij een mooi programma gemaakt, waarin deelnemers sinds langere tijd weer hun sport kunnen gaan bedrijven”, aldus Linda Hazelhekke.

“Internationale toppers uit de spring- en mensport maken hun opwachting in manege ‘t Ruiterkamp. De organisatie van Bathmen te Paard is dan ook weer in volle gang. Het belooft weer een evenement te worden met topsport op hoog niveau. Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u van ons gewend bent!”

“De grote publiekstrekkers van Bathmen te Paard blijven uiteraard in ons programma behouden. Zo vindt u de Derby, de Grote Prijs van Bathmen klasse 1.40 en de Menavond gewoon in ons programma terug. Net als tijdens de vorige editie van Bathmen te Paard staat het eerste weekend van het evenement in het teken van de ponyruiters en -amazones. Bathmen te Paard wordt dit jaar afgesloten door de mensport op zaterdag 12 maart. Zo is er met dit prachtige programma voor ieder wat wils. Het gehele programma is te vinden op onze website www.paardensportbathmen.nl.”