Sport

45ste Midwinterloop Diepenveen

DIEPENVEEN – Op zondag 21 januari 2024 gaat de 45ste editie van de Midwinterloop Diepenveen van start, een traditie binnen DSC die al meer dan veertig jaar stand houdt.

De Midwinterloop Diepenveen staat bekend als een niet te missen evenement. Op de derde zondag van januari verzamelen deelnemers zich voor deze recreatieve loop door Diepenveen, met als hoogtepunt het Kolkbos. Met afstanden van 4.5, 7, 10 en 15 kilometer is er voor ieder niveau een geschikte uitdaging. Daarnaast is er in de ochtend een kidsrun waar basisschoolleerlingen gratis aan mee kunnen doen.

De routes beloven een prachtige ervaring, waarbij de deelnemers worden geleid door schilderachtige plekjes van Diepenveen. Het Kolkbos, in het bijzonder, biedt een betoverend decor voor een onvergetelijke loopervaring. Voor een voorproefje van de routes kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op de website www.midwinterloop-diepenveen.nl. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook inschrijven.

Wie als groep met meer dan vijf personen vanuit DSC inschrijft, krijgt korting op de inschrijving. Die kost dan 5 euro in plaats van 7,50 euro. Groepen kunnen zich inschrijven via een rechtstreekse e-mail naar: contact@midwinterloop-diepenveen.nl