Stedendriehoek

Speuren op Deventerse vlooienmarkt

Het is sinds de uitbraak van het coronavirus weer de eerste (overdekte) braderie/vlooienmarkt/outlet in de regio, en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Zondag 12 juli kan men dan eindelijk weer gezellig rondneuzen in het voormalige pand van Morres Wonen in Deventer. De markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 2,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

“Ben je zelf niet op zoek naar iets, maar wil je juist van je spullen af? Ook dat kan tijdens de vlooienmarkt. Er zijn nog een aantal plaatsen te huur! Al voor enkele tientjes kun jij de hele dag je spullen verkopen achter jouw eigen kraam. Wil je een kraam huren? Bel dan naar 06-54223635 of neem een kijkje op de website www.funmarkt.nl”, aldus Jan de Kaste.

“Het voormalige pand van Morres Wonen, Essenstraat 35 te Deventer, biedt volop ruimte voor een sfeervolle markt. De ruimte, het gratis parkeren en de mogelijkheid om naast het rondneuzen op de vlooienmarkt, ook te shoppen bij een van de vele winkels op het Runshopping Center De Snipperling, maakt deze marktdagen geliefd”, vertelt De Kaste. “De locatie is goed. Het aanbod is goed. En vooral, de sfeer is goed. De inwoners van Deventer en omgeving zaten duidelijk te wachten op een vlooienmarkt van dit formaat. Vorig jaar zijn we hiermee gestart op deze locatie en gezien de drukte werd het evenement goed ontvangen. Ik ben blij dat we, na het opheffen van de lockdown vanwege de coronacrisis, deze markten nu weer kunnen organiseren.”