Stedendriehoek

SkyRegio TV trekt overheid, onderwijs en ondernemers

DEVENTER – In de pas geopende nieuwe studio van Drtv vond de eerste opname van de tv-uitzending van SkyRegio Deventer plaats. Prominente vertegenwoordigers vanuit de overheid, onderwijs en ondernemers uit de hele Stedendriehoek waren aanwezig.

Deventer burgemeester Andries Heidema (zie foto) beet het spits af, waarna wethouder René Sueters uit Zutphen volgde. Ook Saxion-bestuurder Tulp en ondernemers als Jan de Bruin (Ardagh Deventer), Bram Adema (CFP Apeldoorn) en Jeroen Drenth (Aan de Stegge Twello) gaven hun visie op Cleantech en innovatie in de regio Stedendriehoek. Harry Webers, al vele jaren Deventer’s pleitbezorger van Cleantech-ondernemen en milieubewust leven, sloot de reeks met zijn visie op het Cleantech Tomorrow-congres en de mogelijkheden om daar economische kansen mee te verzilveren. Korte beelden en reportages, samengesteld uit bestaand beeldmateriaal van de bedrijven, lieten zien wat men van plan is c.q. wat ondernemers, overheid en onderwijs in hun mars hebben. De interviews werden geleid door Lilian Timmer, zelf ook ondernemer.
Het programma past in de aanloop naar het komende Cleantech Tomorrow congres in Eerbeek. Dat vindt plaats op dinsdag 4 april en verwacht ruim 800 bezoekers. De inschrijving daarvan is gratis. Wie meer informatie wil over het programma SkyRegio kan terecht met vragen op info@skyregio.nl .
SkyRegio TV is te zien op DRTV op donderdagavond 23 maart en vrijdagochtend 24 maart. Op TV Apeldoorn zaterdagavond 25 maart.

Meer informatie: SkyRegio, telefoon 06-53320936 of e-mail info@skyregio.nl