Stedendriehoek

Skeelerwedstrijd in Deventer

DEVENTER – Op donderdagavond 29 juni vindt op de skeeler/wielerbaan op sportpark Keizerslanden te Deventer een wedstrijd plaats in het kader van de Free-wheel Inline Cup Oost. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek.

Voor de vijfde keer komt de Freewheel Cup naar Deventer. Dit is een inline marathonwedstrijd met mooie namen aan de start. Zo reed Elma de Vries tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee dit jaar solo op de finish af, maar viel vlak voor de meet. Vorig jaar stond ze nog wel op de hoogste trede van het podium in Deventer.
De Free-wheel Inline Cup Oost is een serie wedstrijden voor zowel dames als heren in het oosten van het land, die plaatsvindt onder auspiciën van de KNSB. Zowel wedstrijdrijders als recreanten kunnen aan de wedstrijden meedoen. De dames en heren starten tegelijkertijd over respectievelijk een afstand van circa 22 en 30 kilometer. Inschrijven door middel van een daglicentie kan tot 30 minuten voor de wedstrijd. Voor meer informatie, zie de website www.free-wheelinlinecupoost.nl.