Stedendriehoek

Schrijven over je leven bij het Kunstcircuit

DEVENTER – “Jij hebt zoveel meegemaakt, je zou er wel een boek over kunnen schrijven.” Is dat een opmerking die je vaak hoort? Is het een langgekoesterde wens van je om over je leven te schrijven, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je er misschien al mee bezig, maar vraag je je af hoe je een goed geheel kunt maken van al die herinneringen en verhalen?      

Doe dan mee met een van de twee schrijfcursussen die in september van start gaan in het Kunstcircuit in Deventer. In “Mijn leven, mijn verhaal.” neemt biografisch schrijfcoach Inge Ikink je in acht donderdagavonden mee langs de verschillende fases in het schrijfproces. Wat doe je wel en wat juist niet als je een boek wilt schrijven? Welke schrijfstijl past bij jou? Hoe maak je een hoofdstukkenindeling? Daarnaast ga je natuurlijk ook schrijven over je leven aan de hand van inspirerende opdrachten.

Als je liever je leven schrijvend wilt onderzoeken en op zoek wilt gaan naar rode draden, keerpunten en inzichten, dan is “Op avontuur in je leven” iets voor jou. In acht dinsdagavonden ontdek hoe je zelf de held of heldin bent in je eigen verhaal. Dankzij concrete schrijfopdrachten beginnen de verhalen vanzelf uit je pen te stromen.

“Mijn leven, mijn verhaal” gaat van start op 28 september om 19.30 uur. “Op avontuur in je leven“ op 19 september. Beide cursussen zijn tweewekelijks. Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven wel.

Deelnemer Michelle: “Inge is inspirerend en geeft gouden schrijftips. Het schrijven was fijn, maar het luisteren naar de verhalen van de medecursisten was ook erg mooi en ontroerend. Iedereen blijkt over een uniek verhaal te beschikken en Inge weet dit elke keer weer uit je te halen.”

Meer informatie en aanmelden: iamikink@gmail.com of www.kunstkracht10.nl.