Stedendriehoek

Schoenen voor je gezondheid tijdens de Joya Testdag

DEVENTER – Heeft u last van hielspoor, rugklachten of andere gewrichtsproblemen…. Ervaar dan het lopen op Joya schoenen, iets dat u niet snel zult vergeten!

Looijenga Schoenen in Deventer heeft op woensdag 8 november van 10.00 tot 16.00 uur een Joya Testdag zodat u deze schoenen zelf kunt ervaren. Op deze dag is er ook een Joya Expert aanwezig om uw vragen te beantwoorden en krijgt u ook een gratis loopanalyse.

Het geheim van Joya schoenen is de revolutionaire, zacht elas­tische zool, die zich dynamisch aanpast aan de contouren van je voet. Elke stap brengt je voor een fractie van een seconde in gewichtloosheid, waardoor gewrichten en voeten worden ontlast, belangrijke spiergroe­pen worden geactiveerd en de wervelkolom wordt versterkt. De combinatie van ontlasting en trainingsprikkels brengen maximaal profijt voor de dra­ger. Deze nieuwe generatie functionele comfortschoenen combineert gezondheidsvoor­delen met een modern design. Joya schoenen worden al vele jaren met succes ingezet om voet- en gewrichtsklachten te voorkomen, of te verlichten.

Joya schoenen kunnen de hele dag gedragen worden. Vier in­novatieve zooltechnologieën bieden de individueel vereis­te combinatie van demping, vering en stabiliteit voor elke voet, of op elke ondergrond. Joya schoenen zijn bijzonder geschikt voor mensen die ge­zond, actief en pijnvrij mobiel willen zijn, en blijven!

Joya schoenen biedt vele gezondheidsvoordelen, zoals een uniek draag- en loopcomfort, het activeert en versterkt belangrijke spiergroepen, het ontlast voeten en beschermt gewrichten, bevordert een natuurlijke, rechte lichaamshouding en ze brengen mobiliteit en bewegingsvreugde (terug)!

Blijf gezond en ontdek de meest comfortabele schoenen van je leven!

Kom dus woensdag 8 november naar de Joya Testdag bij Looijenga Schoenen aan de Boxbergerweg 24 in Deventer en ontdek de Joya herfst/wintercollectie. Ze hebben een groot assortiment op voorraad.

Gezond, actief en mobiel met Joya schoenen!