Stedendriehoek

‘Samen rijden naar een schonere én goedkopere toekomst’

DIEPENVEEN – Een groep enthousiaste individuen staat op het punt om het gloednieuwe elektrische autodeelinitiatief in Diepenveen te lanceren. Dit project biedt een verfrissend alternatief voor het traditionele autorijden.

“Wat brengt deelname aan dit elektrische autodeel initiatief jou? Besparing, starten vanaf slechts €50,- per maand; ontzorgen met inbegrip van onderhoud en verzekering; gemak en flexibiliteit in gebruik; focus op het milieu en duurzaamheid”, aldus Wiebe Groenwold. “Dit initiatief is bedoeld voor verschillende doelgroepen, jonge ouders, ZZP’ers, senioren en iedereen die worstelt met de kosten en het onderhoud van een eigen auto. Of je nu nieuw bent in de wereld van elektrisch rijden, jaarlijks minder dan 15.000 kilometer aflegt, soms behoefte hebt aan een extra auto, of gewoon merkt dat jouw eigen auto vaak stil staat; de Deelauto Diepenveen is jouw oplossing.”

Hoe gaat het in zijn werk?

OnzeAuto voorziet in elektrische auto’s en een uitgebreide dienstverlening die het autodelen soepel laat verlopen. Door gezamenlijk gebruik van auto’s binnen een georganiseerde groep en met hulp van actieve buurtambassadeurs, wordt autodelen eenvoudig en handig gemaakt dankzij een vernuftige app. Bovendien kunnen huisgenoten van deelnemers ook profiteren van deze auto’s. Groenwold: “Jij bent degene die bepaalt: starten, aanpassen of stoppen wanneer het jou uitkomt, zonder langdurige verplichtingen.”

Wat zijn de kosten?

“Je betaalt de gereden kilometers en gebruikte uren, die met maandelijkse bundels zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. De kosten beginnen vanaf slechts €50,- per maand. Door de krachten te bundelen en te kiezen voor een passend pakket, kun je aanzienlijke besparingen realiseren in vergelijking met het hebben van een eigen auto. Laten we samen het verschil maken en het autorijden in Diepenveen duurzamer en efficiënter maken. Schrijf je snel in op onze website www.onzeauto.com/samenslimrijden/diepenveen of neem gerust contact op met de buurtambassadeurs in Diepenveen op voor meer informatie. Wil je meer weten hoe autodelen werkt, over de beschikbare autotypes en de rol die onze buurtambassadeurs spelen? Bezoek onze website of stuur ons een e-mail via autodelen.diepenveen@gmail.com. Laten we samen rijden naar een schonere én goedkopere toekomst.”