Stedendriehoek

Rouwwandeling Humanitas 28 januari

Humanitas Deventer en Voorst, afdeling Steun bij Verlies en Rouw, organiseert wandelingen voor lotgenoten die met verlies te maken hebben gehad. Bij het verliezen van een dierbare staat het leven soms voor je stil. En soms ook zijn er niet veel mensen in de directe omgeving die hiermee bekend zijn of die weten hoe hier mee om te gaan. Het gaat bij ons om ontmoeten en het delen van ervaringen.

De wandelingen worden gedaan door betrokken vrijwilligers en lotgenoten die bekend zijn met zulke ervaringen. Voorafgaand aan de wandeling doen we een korte kennismaking en introductie met koffie of thee. Daarna lopen we ongeveer een uur met elkaar in een bosrijke omgeving en ronden we het samenzijn met elkaar af.

Op zondag 28 januari ben je om 10.00 uur van harte welkom in de Aula van de Tjoenerhof aan de Averlose Houtweg 14b in Diepenveen. De wandeling en het samenzijn duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Aanmelden van tevoren mag, maar is niet noodzakelijk. Wil je meer informatie, kijk dan op de site van Humanitas afdeling Deventer, Steun bij Rouw en Verlies.

De volgende wandeling is op zondag 25 februari. Iedereen die ervaring heeft met rouw en verlies is van harte welkom!