Stedendriehoek

Rouwcafe Humanitas maandag 10 juni

Rouwen na verlies van een geliefde is vaak een eenzame bezigheid. Het kan lijken of de wereld stil staat en alles moeilijk weer in beweging te krijgen is. Een ontmoeting met mensen die een vergelijkbare ervaring hebben meegemaakt kan dan bijzonder helpend zijn.

Humanitas organiseert maandag 10 juni weer een rouwcafe. Dit is bedoeld om mensen, die rouwen om het verlies van een geliefde, bij elkaar te brengen en hen de mogelijkheid te bieden om hun verhalen en ervaringen te delen.

Deze keer staat het thema “Hoe pakken we rouw bij de hand?” centraal. Dat doen we aan de hand van een vijftal vragen over het rouwproces. Die vragen geven ons meer inzicht in het eigen rouwproces en maken het mogelijk om onze verhalen met elkaar te delen.

Dineke Schaaphok is een ervaren rouwbegeleider en vrijwilliger bij Humanitas. Zij zal de avond inleiden en ons meenemen om de vragen met elkaar door te nemen.

Het rouwcafe wordt gehouden in Wijkgebouw De Driehoek aan de Rielerweg 110 in Deventer. De avond begint om 19.30 uur. De toegang en de koffie en thee zijn gratis. Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Kom en wees welkom, maandagavond 10 juni!

Als je vragen hebt kun je ons bereiken op 06 53 82 58 30 of op steunbijverlies.deventer@humanitas.nl