Stedendriehoek

Rechtop Ouderendag 2023 met muzikaal tintje

In het kader van Nationale Ouderendag heeft Rechtop de bewoners van het verzorgingshuis Groote & Voorster in het centrum van Deventer afgelopen dinsdag extra in het zonnetje gezet. En zonnig was het!

In totaal hebben ruim 17 vrijwilligers zo’n 15 bewoners van Groote & Voorster, in een rolstoel of aan de arm, mogen begeleiden voor een heerlijke wandeling door de stad. Op verzoek bezochten wij ook spontaan de binnenplaats van het Stadskantoor. We eindigden bij De Fermerie voor koffie met gebak waar het Deventer Shantykoor D’Ieselsingers een aantal bekende zeemansliederen ter gehore bracht.

Wist je dat iedereen in de gemeente Deventer via Rechtop vrijwilligerswerk kunt doen? Ook jij kan je inzetten voor anderen. Door te wandelen met ouderen in een rolstoel, tuinonderhoud te doen bij mensen die dit zelf niet meer kunnen of een heerlijke warme maaltijd te koken, maar er is zoveel meer dat je bij ons kunt doen. Ook nieuwe ideeën zijn van harte welkom.

Bij Rechtop kan je een bakje koffie doen, een praatje maken en onder de mensen komen. Gewoon omdat het fijn is om even uit huis te komen. Meer informatie? Bel ons gerust via telefoonnummer: 0570-628090