Stedendriehoek

Puzzel nog mee tot vrijdag 1 december!

DEVENTER – Deze week kunnen de oplossingen voor de Sinterklaaspuzzel nog worden ingestuurd. Tot 1 december mee te doen en leuke prijzen te winnen. Haal daarvoor bij een van de 37 deelnemende winkeliers het puzzelformulier. Bij de winkels vind je op het raam een A4 met daarop een cijfer en een letter. Deze zijn nodig om de antwoorden op het antwoordformulier in te vullen.

Zijn alle antwoorden compleet, dan kan het formulier bij een van de deelnemende winkels worden ingeleverd. Dit inleveren kan tot vrijdag 13.00 uur.

Het is ook mogelijk het antwoord te appen naar John Herbrink (06 5049 5524) of te mailen naar j.herbrink@stedendriehoek.net. Mailen en appen kan t/m zaterdag. Opsturen kan natuurlijk ook: Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.  

 

De deelnemende winkels en prijzen

Er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen bij de puzzel. Elke winkelier die mee doet heeft een prijs beschikbaar gesteld. Wat deze zijn?

Schuiling Handwerken heeft voor de winnaar een borduurpakket klaar liggen; Tony’s proeverijtje (Wereldwinkel); sjaal (Het Moment); Weleda massageolie (Yogastudio Amitabha); een flesje baardolie wordt aangeboden door Heerenscheersalon, de salon waar heren kunnen worden geknipt, gescheerd en getrimd; Deventer koekpakket (Hotel de Leeuw); een knip- en föhnbeurt (Enver Hairdressing); een bon van € 5,00 te besteden bij De Ontmoeting, de onderneming waar iedereen welkom is, altijd. Arie’s Eco Deli biedt als prijs een fles biologische wijn. Bij deze winkel zijn veel wijnen en delicatessen verkrijgbaar; kerstlekkernij (Lentelink); Central Kitchen, bekend om de sushi van hoge kwaliteit, biedt een doosje sushi aan; voor 4 personen friet met kroket (Cafetaria De Ster);
Slagerij Peter Nijenhuis, de biologische slager, biedt een rollade aan; een flesje Limoncello aangeboden door Pasta Fresca waar onder andere handgemaakte pasta is te verkrijgen.
Een dienblad in mozaïek, dat is wat ARToMoNDo de winnaar schenkt. Bij deze zaak draait alles om creatief bezig zijn; een disneybeeldje van De Stoelendans, misschien wel de meest veelzijdige winkel van de straat; t-shirt bedrukken met eigen ontwerp (Atelier Opnieuw).
Juwelier A.P. Dijk en zn. stelt een ketting met hanger beschikbaar. Wie een sieraad of horloge zoekt of wie een reparatie hieraan wil laten uitvoeren is bij deze juwelier aan het juiste adres; love hangslotje (Havekes sleutelspecialist); handdoekenset (Van Dijck experience store); veiligheidshesje met verlichting (Run2day); een verlichtingsset voor de fiets wordt aangeboden door Hein van Langen Tweewielers, die net een gloednieuw pand erbij heeft en daarmee een verdubbeling van de ruimte;   knipbeurt (kapper Coen); lunch voor 2 personen/tot € 20,00 (Broodjeszaak De Vlinder); Lahmacun voor 2 personen (Snelrestaurant Uludag); etentje voor 2 personen (Mekong); 2 wraps aangeboden door Cigköftem; de relatief nieuwe zaak in de Nieuwstraat waar 100% vegetarisch eten is te krijgen; Schuiling Optiek, voor brillen en lenzen, biedt een kleine loep aan; een bon voor het korter maken van een pantalon aangeboden door Diamanten Schaar, waar klanten terecht kunnen voor allerlei verstelwerk; twee Bunzlau mokken (Kloppenberg Meubelen); Deventer snijplank (Kitchen Corner);
Game Factory, dé gamewinkel van Deventer en omgeving, stelt een Dicetower beschikbaar; een paar Glerups sloffen (Amaranth); twee sets kerstkaarten worden beschikbaar gesteld door Papyrus Oude Liefdes,  de antiquariaatwinkel met een diverse verzameling voor de liefhebber; knipbeurt  (C & C kappers); portretfoto laten maken (Gerard Dubois) en een kilo gouden/zilveren munten aangeboden door het Nederlandsch Inkoopkantoor, altijd herkenbaar aan het gouden varken dat voor de deur de wacht houdt.