Stedendriehoek

Puzzel mee in hartje Deventer

DEVENTER – Dit jaar is er weer een Puzzelroute uitgezet in de binnenstad van Deventer. Dat betekent opnieuw tien weken lang kans maken op mooie prijzen. En dat gewoon tijdens een dagje winkelen.

Wat kun je hiervoor doen? Ga de binnenstad van Deventer in. Of je een sportieve wandeling maakt door de winkelstraten, het Bergkwartier en over de Brink, of je elke keer een deel loopt, het maakt niet uit. Geniet van de winkels, horeca en vele bezienswaardigheden. Let ook even op de ramen van de deelnemende winkels. Deze hebben namelijk een poster op het raam met de tekst ‘Deelnemer Deventer Puzzelroute’. Ga de winkel binnen en speur naar de foto die op het A5-display staat in de winkel. Vul het antwoord in op het deelnameformulier dat bij elke deelnemende winkel ligt. Hierop staat ook een plattegrond met de bedrijven die meedoen.
Er zijn mooie prijzen te winnen. Zo is er een gratis overnachting te winnen in een Chalet in Château De Raay in Baarlo. Thermen Bussloo stelt een sauna-arrangement ter beschikking. Daarnaast zijn er 2×2 vrijkaarten van Filmhuis de Keizer te winnen, 2×2 vrijkaarten van Zwembad de Schaeck in Twello en 5x een snoeppakket van het Snoeppotje in Deventer.

Stuur de antwoorden in voor 1 september
Zijn alle antwoorden compleet? Dan kunnen de antwoorden op diverse manieren worden doorgegeven; app de antwoorden (met uw naw-gegevens) naar John Herbrink (06-50495524), mail naar j.herbrink@stedendriehoek.net  en natuurlijk mogen de antwoorden ook worden opgestuurd. Het adres hiervoor is: Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn. De sluitdatum is 1 september 2017.