Stedendriehoek

Prijzen winnen tijdens het winkelen

DEVENTER – In de zomermaanden is het heerlijk om in de stad rond te struinen. En ja hoor, ook bij zomerse temperaturen. Blijf lekker koel in de airco van de (meeste) winkels en neem een verfrissend drankje op het terras. En ben je dan toch in de stad? Neem dan een kijkje bij de winkels die meedoen aan de puzzelroute die Uitgeverij Stedendriehoek heeft uitgezet. Niet alleen zie je op die manier veel leuke en bijzondere winkels of horecazaken – waaronder Roemar en St. Tropez – en daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen.

Deventer kent een mooi winkelaanbod, dat varieert van grote bekende winkels tot unieke speciaalzaken. De stad is voorzien van een historisch decor, de rivier de IJssel die langszij stroomt en veel horeca. En ook hier is de puzzelroute vertegenwoordigd, net als in de winkels. Hangt er bij de deelnemende winkel een poster op het raam met de tekst ‘Deelnemer Deventer Puzzelroute’, ga dan de winkel binnen, speur naar de foto die op het A5-display staat en vul het antwoord in op het invulformulier. Hierop staan meteen alle deelnemende bedrijven vermeld.

We helpen je iets op weg
Om het iets makkelijker te maken, geven we de straten cadeau waar de deelnemende winkels zijn te vinden: Nieuwstraat, T.G. Gibsonstraat, Broederenstraat, Walstraat, Kleine Overstraat, Brink en de steiger van het voetveer (over de IJssel) aan de centrumzijde.

Wat kun je winnen?
De prijzen zijn zeker de moeite waard om deel te nemen. Zo is een overnachting te winnen in een chalet in Château de Raay in Baarlo, een sauna-arrangement van Thermen Bussloo, vrijkaarten van Filmhuis de Keizer, een meubelcheque van 250 euro van B&G Meubelen, vrijkaarten voor Dinoland en vrijkaarten voor Museum de Waag.

Heb je alle antwoorden compleet? Stuur deze dan voor 1 september naar John Herbrink. Dit kan per app: 06-50495524, e-mail: j.herbrink@stedendriehoek.net  of stuur de antwoorden op naar Uitgeverij Stedendriehoek: Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.