Stedendriehoek

Opnieuw bijzondere sprekers bij de catch

De catch keert op vrijdag 12 april terug naar Deventer in Kunstenlab en belooft weer een heerlijke lente-catch te worden met interessante sprekers. Tijdens de catch gaan tien sprekers van binnen en buiten Deventer zich presenteren aan de hand van 20 slides van 20 seconden. Dit zorgt voor een inspirerende avond met catchy, creatief, to-the-point, en soms ook hilarische presentaties.

De voorlopige sprekers bestaan onder anderen uit artiest Diandra Faye, die tijdens de catch het podium betreedt en vertelt over de toplines die zij schrijft, inzingt en over de hele wereld gaan. Daarnaast vertelt Isabelle Renate la Poutré (zie foto), fotograaf en maker van de documentaire ‘Inside Aut’ en winnares van de Cultuurtalentprijs Overijssel 2023, meer over haar projecten. Beeldend kunstenaar Koen Kievits zal meer vertellen over zijn poëtische kunstwerken die tijdens de catch in Kunstenlab geëxposeerd zijn. Verder bestaat de voorlopige line-up uit Ellen Schild (architect bij Studio Groen+Schild), Sevgi Jazici (initiatiefnemer Nightclub Collective Enschede), Suzan Folkerts (betrokken bij hanze art – oude boeken nieuwe kunst) en Robbert-Jan Berkenbos (Nachtkantoor). Elke editie wordt afgesloten met de wildcard: een dappere spreker bestijgt onvoorbereid het podium en improviseert een verhaal bij slides die door de organisatie zijn gekozen. Deze keer is dat Joris Bökkerink. De gastheer voor deze avond is Dennis Platvoet en DJ Michael Rhebergen draait de avond (en de borrel) aan elkaar.

De catch vindt plaats op vrijdag 12 april om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Kunstenlab, Havenplein 20 in Deventer. De entree is gratis en netwerken doe je voor, tijdens en na afloop met een drankje. “Heb jij een bijzonder project om over te vertellen? Je kunt je nog aanmelden als spreker voor deze editie door een mail te sturen naar hanna@kunstenlab.nl.”