Stedendriehoek

Oplaaddag voor meer energie

De oplaaddag op zondag 28 juni is een dag voor jezelf om meer energie te krijgen en stil te staan bij wat jij wilt. “De oplaaddag biedt een programma van één dag waarin je aan de slag gaat met inspirerende opdrachten. Het doel is een betere balans tussen werk en privé en weten waar je zelf blij van wordt. Je gaat naar huis met een opgeladen gevoel en een concreet plan”, beloven Anke Buma en Alida Dijkstra.

“Je hebt een bomvol leven, misschien iets minder nu in deze tijd of juist meer met kinderen, thuis werken en zorgtaken, sporten en met een beetje geluk zie je af en toe een vriend of vriendin. Je wordt geleefd en je bent eigenlijk hartstikke moe van al die ballen in de lucht houden. Als je dit herkent en hier graag verandering in wilt, ben je op je plek op de oplaaddag.”

Positieve psychologie

“Op een mooie locatie net buiten Deventer ontvangen we acht deelnemers. Ons programma is gebaseerd op de positieve psychologie. Aan alles is gedacht: een prachtige locatie, afwisseling tussen inspanning en ontspanning, een heerlijke lunch verzorgd door een kok, beweging in de natuur en ruimte voor jezelf. Aanmelden kan via www.oplaad-dag.nl of door een mail te sturen naar info@oplaad-dag.nl. Je mag alleen komen of met een vriend(in). Voor groepen vrienden of collega’s organiseren we aparte dagen.”