Stedendriehoek

OPJOBZON maakt van uw huis een comfortabel thuis

APELDOORN – Geld besparen op de energierekening en tóch een aangenaam leefklimaat in uw huis en kantoor scheppen? Het team van isolatiebedrijf OPJOBZON uit Apeldoorn weet precies hoe je dat moet doen.

Het bedrijf is sinds 2019 officiële Tonzon-dealer en heeft inmiddels meer dan duizend mensen en bedrijven geholpen met isolatie van hun woning of pand. Het geheim? Woordvoerder Marco Smits: “Wij plaatsen uitsluitend hoogwaardige isolatiematerialen en starten altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Zo weet men precies waar men aan toe is en wat wij kunnen uitvoeren. Is de isolatie eenmaal geplaatst, dan zorgen wij voor goede nazorg. Zo garanderen wij een 100% tevredenheidsgarantie.”

Vloerisolatie
Last van koude voeten of wind door de vloer? OPJOBZON maakt daar snel een einde aan met hoogwaardige vloerisolatie. “Het isoleren van de kruipruimte is een slimme oplossing. Warme vloeren verbeteren het wooncomfort en verlagen de energiekosten. Daarbij kan onze vloerisolatie  helpen de levensduur van uw vloer te verlengen door deze te beschermen tegen vocht en schade. Wij gebruiken onder de vloer zogenoemde thermoskussens die gemaakt zijn van aluminium. Dit eerste opvouwbare isolatiemateriaal ter wereld is ideaal in krappe kruipruimtes. Daarbij isoleren ze beter dan de dikste pakken wol, EPS of purschuim. Het is een milieuvriendelijk product en niet schadelijk voor de gezondheid. Transportkosten zijn er ook niet, want het past bij wijze van spreken door de brievenbus.”

Ventilatie
Het belang van ventilatie in de kruipruimte kan niet worden onderschat. Goede ventilatie voorkomt dat vocht de woning binnendringt, voorkomt schimmel en daarmee samenhangende gezondheidsproblemen. “Wij hebben veel ervaring met het uitgraven van een kruipruimte en beschikken over het juiste materiaal en de mankracht om de klus snel en efficiënt te klaren. Wij werken met vakmensen en goede isolateurs. Tonzon vloerisolatie is geen doe-het-zelfproduct”, benadrukt Marco tot slot.

OPJOBZON is gevestigd aan Sint-Eustatius 71 in Apeldoorn. Telefoon 06-43492188, e-mail: aanvraag@opjobzon.nl en website www.opjobzon.nl