Stedendriehoek

Opening nieuwe Kindernetlocatie de Binnentuin

DEVENTER – Op woensdag 14 juni van 14.00 tot 16.00 uur nodigt Kindernet iedereen uit voor de feestelijke opening van de nieuwe locatie de Binnentuin, H.G. Gooszenstraat 3 in Deventer. Deze kinderopvang biedt kleinschalige, flexibele opvang voor kinderen van nul tot en met vier jaar.

Het vaste team van professionele pedagogisch medewerkers richt zich op de optimale ontwikkeling van het kind. Zij bieden verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten aan, waaronder Beweegkriebels, Peuteryoga en het stimuleren van de ontwikkeling in het groen, bijvoorbeeld door bezig te zijn in de moestuin.

De locatie de Binnentuin heeft horizontale baby- en peutergroepen. Dit houdt in dat de groepen zijn ingedeeld naar leeftijd. De kinderopvang biedt ook een ruim aanbod aan opvang op maat. Er werkt een vast team van professionele pedagogisch medewerkers die de unieke talenten van het kind stimuleren.

Om kennis te maken met het dagverblijf, worden twee gratis inloopochtenden georganiseerd. Deze vinden plaats op maandag 19 en woensdag 21 juni, beide dagen van 10.15 tot 11.15 uur. Voor overige inloopochtenden na de zomervakantie, kijk op de Facebookpagina www.facebook.com/kdvdebinnentuin. Voor meer informatie in het algemeen: telefoon 0570-606096, e-mail binnentuin@kdvkindernet.nl en website www.kdvkindernet.nl