Stedendriehoek

Open dag De Kuip

COLMSCHATE – Om het 50-jarig bestaan van Gemeenschapshuis De Kuip, Bloemendalsweg 1b in Colmschate, te vieren met huurders, gebruikers en partners houdt De Kuip op zaterdag 21 mei een open dag. Tijdens deze dag zijn de zalen geopend voor het publiek, zijn er informatiestands en live demo’s.

De Kuip is dan geopend van 11.00 tot 15.00 uur en de toegang is gratis. “Maak op deze dag kennis met de gebruikers van De Kuip, maar bekijk ook alle mogelijkheden die het gemeenschapshuis te bieden heeft. De beheerders en bestuursleden van De Kuip zijn deze dag ook aanwezig voor al uw vragen.”

Ook kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Eigenwijs opent deze dag de deuren. “Kom hier gerust binnen voor een rondleiding. Maar ook is er van alles te doen voor de kinderen: van een wedstrijd zaklopen tot blikgooien. En wie haalt het hoogste aantal punten met sjoelen? Of wil je graag geschminkt worden en ga je als vlinder of piraat naar huis? Of kom lekker springen op het springkussen in de sporthal van De Kuip.”

Informatiestands en demo’s
Diverse huurders en partners van De Kuip presenteren zich in de sporthal en foyer tijdens de open dag. Ook zijn er diverse demo’s met dans, livemuziek en sport. Deelnemers aan het open huis zijn: Base4Dance, Acupunctuur Buqi Nollen, La TalenTia, Plaatselijk Belang Colmschate, Popkoor Sh’Boom, Veron afdeling a10 Deventer, teken- en schilderclub, De IJsseldarters, Soos De Kuiperij, Het Stijlorkest en Op de plaats rust.

Men vindt alle informatie en het programma van het open huis op 50jaar.de-kuip.nl/openhuis/