Stedendriehoek

Oogcafé richt blik op zichtproblemen

Op vrijdag 26 januari, van 14.00 tot 16.00 uur, verzorgen Fooruit en de landelijke Oogvereniging weer het Oogcafé Deventer. Het Oogcafé is een ongedwongen bijeenkomst voor iedereen met een oogaandoening of zichtprobleem in en rond Deventer.

Deze middag komt iemand van de firma Worldwide Vision gedurende ongeveer een half uur een presentatie geven. Worldwide Vision heeft voor mensen met een zichtbeperking allerlei hulpmiddelen die handig zijn tijdens activiteiten op school, werk, sport en vrijetijdsbesteding. De rest van de middag staat, zoals altijd, in het teken van elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezelligheid.

De bijeenkomst vindt plaats in De Fermerie, Muggeplein 9 in Deventer. Deelname is gratis. Men hoeft geen lid van de Oogvereniging te zijn. “Wil je graag een partner, familielid of vriend(in) meenemen? Dat is geen enkel bezwaar. Geef dat bij aanmelding wel even aan”, aldus de organisatie. “Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan bij Karin Beemer (e-mail karinbeemer@icloud.com of telefoon 06-29230694) of Ank Edema (e-mail ank@edema.nl of telefoon 06-10714439). Wil je vanaf het station Deventer Centraal worden opgehaald, meld het dan bij aanmelding.”

Het volgende Oogcafé is vrijdagmiddag 22 maart van 14.00 tot 16.00 uur.