Stedendriehoek

“Onze Henk” gaat met pensioen

Juni j.l. kwam Henk van de middag pauze, dan haalt hij ook de onderdelen, terug met een grijns op zijn gezicht, “ik heb goed nieuws, ik kan met pensioen, en al wel in December!. Wat je maar goed nieuws noemt!, daar dachten wij wel wat anders over, kan je toch niet voorstellen, Garage Wilp zonder “onze Henk”!

Al 33.5 jaar is Henk werkzaam in ons bedrijf. Hij begon op 27 Juli 1987 en is sindsdien een hele vaste kracht geweest. Op Henk kon en kun je altijd bouwen. Hij staat altijd klaar voor ons en onze klanten.

Henk begon eerst bij onze vaders Arend en Frans. Daar heeft hij zich opgewerkt als Mastermonteur van Ford. in 2014 namen wij, Maarten en Raymon het stokje over van onze ouders.

Moeiteloos ging Henk daarin mee. Henk is tot op de dag van vandaag op de hoogte gebleven van de huidige techniek, wat vandaag de dag niet makkelijk is. Vrijdag 27 November is Henk zijn laatste werkdag. Dan gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.

I.v.m. Corona kunnen we geen receptie of iets dergelijks geven. Wil je toch iets van een reactie geven, doe het dan via onze mail, garagewilp@planet.nl, dan zorgen wij dat het op de juiste plek terecht komt.

Uiteraard willen wij van Garage Wilp “Onze Henk” ook via deze weg bedanken voor zijn jarenlange dienstverband en loyaliteit aan ons bedrijf en wensen hem nog een heel fijn pensioen.

 

Garage Wilp (off. Ford Dealer)
Kerkstraat 2
7384 AS Wilp (Gld)
0571-261488