Stedendriehoek

Ontdek De Uiterwaarden tijdens Dag van de Bouw

DEVENTER – Op zaterdag 8 juni, van 10.00 tot 15.00 uur, opent Nikkels Bouwbedrijf met trots de deuren van het bouwproject De Uiterwaarden aan de Brederodelaan in Deventer voor de Dag van de Bouw. Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van dit bijzondere project, dat het nieuwe thuis zal bieden aan deelnemers van de dagbesteding van de Parabool en het Service Bureau.

Wat kun je verwachten?

Kom langs en ontdek hoe Nikkels Bouwbedrijf, samen met Bouwmensen en de Parabool, bouwt aan een inspirerende omgeving voor de gemeenschap. Er zijn tal van leuke activiteiten gepland, geschikt voor jong en oud. Je kunt niet alleen een kijkje nemen op de bouwplaats, maar ook genieten van diverse interactieve bezigheden.

Over De Uiterwaarden

De Uiterwaarden wordt een ruim en modern gebouw met twee bouwlagen, per verdieping een oppervlakte van zo’n 1300 m2. Op de begane grond vinden de dagbestedingsactiviteiten plaats, terwijl het Service Bureau zich op de verdieping bevindt. Een plek waar mensen samenkomen, werken en groeien. Dit project is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen architect Studio Groen + Schild, Nikkels Bouwbedrijf, constructeur WSP en Loohuis Installatietechnieken.

Bijzonder project

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 8 juni. Mis deze kans niet om een kijkje te nemen bij dit bijzondere project. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Dagmar IJssel de Schepper, communicatieadviseur Nikkels, dij@nikkels.nl of 0571-277800. Zie ook de website www.nikkels.nl/dagvandebouw/