Stedendriehoek

Ontdek de groene beroepen bij Zone.college

DEVENTER – Op donderdag 21 maart van 18.00 tot 20.00 uur opent Zone.college, Snipperlingsdijk 2 in Deventer, de deuren voor een inspirerende voorlichtingsavond over mbo-opleidingen in de groene sector. Tijdens deze avond kunnen bezoekers kennismaken met diverse groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden over hun toekomstige carrière in de groene sector.

Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan eenvoudig via het aanmeldformulier op de website zonecollege.nl

Zone.college staat bekend om de praktijkgerichte onderwijsaanpak. Studenten werken vanaf het begin van hun opleiding aan echte beroepsopdrachten, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Denk hierbij aan projecten gericht op duurzaamheid, biodiversiteit en voedselproductie. Tijdens de lessen en op diverse praktijklocaties ontwikkelen studenten hun vaardigheden en bouwen ze aan een solide basis voor hun toekomstige loopbaan.

Tijdens de voorlichtingsavond presenteert Zone.college diverse groene mbo-opleidingen, zoals dierenartsassistent paraveterinair en dierverzorging (niveau 3 en 4).

Foto:

Studenten van Zone.college werken vanaf het begin aan beroepsopdrachten, die worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk.