Onderwijs

‘Het Voorlichtingsgesprek’ op dinsdag 11 juni bij Zone.college 

Voor iedereen die na de zomer een mbo-opleiding of een branche-opleiding wil volgen voor een baan in de groene sector, organiseert Zone.college ‘Het Voorlichtingsgesprek’. De avond vindt plaats op dinsdagavond 11 juni van 18.00 tot 20.00 uur bij Zone.college, gelegen aan de Snipperlingsdijk 2 in Deventer. Docenten en studieadviseurs staan klaar om uitgebreide informatie te verstrekken over de mogelijkheden van de opleiding Dierverzorging. Aanmelden kan via de website.

Leren én werken
De avond is zeker ook interessant voor jongeren en volwassenen die overwegen om leren en werken te combineren. De mbo-opleiding Dierverzorging is in deeltijd te volgen, zodat je tegelijkertijd ook kunt werken.

Herbert de Witte, opleidingsadviseur bij Zone.college, benadrukt: “We bieden diverse opleidingstrajecten aan waarbij werken en leren hand in hand gaan. Zo zijn er BBL-opleidingen, branche-opleidingen en cursussen. Het combineren van leren en werken is voor velen een aantrekkelijke optie. Niet alleen vanwege de financiële aspecten, aangezien je bij veel  opleidingstrajecten een betaalde baan en dus inkomen hebt, maar ook vanwege de directe toepasbaarheid van de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk. Voor degenen die het beste leren door te doen, is dit een groot pluspunt.”

Aanmelden voor een voorlichtingsgesprek
Bezoek www.zone.college voor meer informatie over de opleidingen en het programma van 11 juni. Aanmelden voor de informatieavond kan via de website.