Ondernemend

Weer veel nieuwe collecties binnen bij Kitchen Corner

DEVENTER – Kitchen Corner is dé echte kookwinkel in het centrum van Deventer. Volgens
Rogier en Edwine is het zelfs de kookwinkel met het grootste assortiment in de stedendriehoek. “Vooral met de komst van de uitgebreide collectie messen van Wüsthof en de kleurrijke producten van SMEG die rijkelijk is uitgebreid, is onze winkel nu echt helemaal naar onze zin. Wij leveren als enige in Deventer de hoogwaardige collectie van Wüsthof, maar ook de staafmixer/foodprocessor van Bamix, en daar zijn we erg trots op.”

Er is al heel veel verkrijgbaar in de winkel en de kookliefhebber kan hier dan ook zeker slagen. Eind deze week komt in de winkel een grote kastenwand met een grote, uitgebreide collectie hoogwaardige messen om te bekijken en te voelen, allemaal van het gerenommeerde merk Wüsthof.
“Een mes moet je zien en voelen. Het gaat om het gewicht en de balans. Een mes moet goed in de hand liggen. Wil je een goed en kwalitatief mes? Dan moet je eigenlijk echt in de winkel langskomen. Voelen hoe het mes in de hand ligt. En vooral, is het geschikt voor wat je ermee wilt doen?”

Retro in vrolijke kleuren
Het is helemaal terug van weg geweest: de retro-look uit de jaren ‘50. Wie kent ze niet? De meeste mensen kennen de retro-koelkasten wel, robuuste en kleurrijke modellen die je huis voorzien van een geweldige look. Sinds anderhalf jaar is SMEG gekomen met een complete lijn ‘klein huishoudelijk’. Als enige winkel in Deventer voert Kitchen Corner deze vrolijke lijn. Van waterkoker, citruspers en blender tot broodrooster, keukenmachine en espressomachine; deze producten vrolijken je keuken zeker op. En natuurlijk zijn het ook topproducten in gebruik.

Liefhebbers van het servies van Bunzlau kunnen hun ogen uitkijken bij de winkel. “Een uitgebreide wand biedt een zeer ruime keus. Wij hebben naast een hele uitgebreide collectie ook juist nét de andere motieven dan in andere winkels zijn te vinden. Kom het zelf maar bekijken! Koken en bakken is van alle tijden, maar nu is het weer hotter dan ooit. Vooral brood bakken, maar ook sfeerartikelen zoals de fluitketel, die weer helemaal terug is.”

Informatie
Kitchen Corner is gevestigd aan Nieuwstraat 15. Meer informatie is te vinden op de website www.kitchencorner.nl  of via telefoon 06-41660020. Openingstijden zijn dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, op donderdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.