Ondernemend

Vooruit blijven kijken, juist nu

Ismayil Önder, eigenaar van Karesi, blijft vooruit kijken, ook in deze onzekere tijden. Misschien wel vooral in deze tijden. Zo is de collectie flink uitgebreid de afgelopen tijd en wordt deze binnenkort nog verder uitgebreid. Dagelijks wordt het online aanbod uitgebreid en wil je nog een leuk cadeautje voor de kerst kopen, neem dan snel contact op met Karesi.

 “Er zijn hier volop cadeautjes te vinden voor de feestdagen. Al vanaf 5 euro heb je een leuk zilveren sieraad. Een leuke reden om jezelf of een ander een extra cadeautje te gunnen dit jaar. Maar ook voor de liefhebber van het hogere segment is hier veel te vinden. Zo is de collectie uitgebreid met horloges van Guess, stoere armbanden en mix and match oorbellen van Rebel & Rose en het hogere segment merk TW Steal. En binnenkort komt er ook voor het pand een Olympic molen met horloges te staan. Al met al, ons assortiment is klaar voor de toekomst!”

Trouw-, aanzoeks- en relatieringen
Veel stellen nemen dit jaar de tijd om hun (uitgestelde) bruiloft goed voor te bereiden. “Gelukkig zie je nu ook weer voorzichtig wat stelletjes komen om ringen uit te zoeken, want ook al is je bruiloft uitgesteld tot volgend jaar, dan heb je nu juist de tijd om aandacht te besteden dit soort dingen.” En ben je op zoek naar een vriendelijk geprijsde set relatieringen? Dan kun je hier terecht voor een mooie set voor 119 euro.

Goudinkoop
Niet alleen zijn er volop nieuwe artikelen bij Karesi, ook is het serviceaanbod uitgebreid. “Klanten kunnen hier nu ook terecht voor goudinkoop.

Neem voor een persoonlijk cadeau rustig eens een kijkje  op de website www.karesi.nl.
Contact: info@karesi.nl, tel. 0570-795420 (ook WhatsApp via de website).