Ondernemend

Vloeren, raamdecoratie én voor alle klussen in en om de woning

Het begon allemaal met een klussendienst, maar inmiddels is Grobo Vloeren veel meer dan dat. De klussendienst van Peter Grotenhuis breidde in 2015 uit naar een volwaardige winkel waar een groot assortiment vloeren is te vinden. Oke, vloeren, maar ook voor raamdecoratie en een klus in of rondom het huis kun je hier terecht.

Wie in de winkel komt ontmoet de spontane en vooral informele Astrid. Zij is het gezicht van de winkel en weet dan ook alles van de producten die hier worden verkocht. Ze geeft goed advies en tips over wat er allemaal mogelijk is.  “De naam Grobo is een samenvoeging van onze namen: Grotenhuis en Boone. Wij doen het werk dan ook echt samen, inmiddels met twee zoons erbij, wat ons werk speciaal en best uniek maakt. Vanuit de klussendienst, die al een aantal jaren bestond, zijn we steeds meer vloeren gaan leggen. We kwam in contact met verschillende leveranciers en zijn de vloeren direct vanuit de leverancier bij klanten gaan leggen. Op deze manier volgen ze altijd de laatste trends en zijn er achter gekomen dat het allemaal een stuk voordeliger kan.”

Team Peter en Astrid en de zoons Robin en Sander, maken Grobo Vloeren een echt familiebedrijf. In augustus 2019 is de zaak verhuisd naar de huidige locatie, Boxbergerweg 17, waarmee een verdubbeling van de ruimte tot de beschikking kwam. “We groeiden op de Boxbergerweg 5 echt uit ons jasje. Werken met zo’n hecht familieteam betekent dat wij altijd van elkaar weten wat er gedaan wordt en dat de lijnen zeer kort zijn. Onze klanten kunnen dan ook rekenen op een eerlijk en goed advies in de winkel, een vloer die goed wordt gelegd en de nodige nazorg, want ook dat vinden wij erg belangrijk.”

Voor elk budget is er bij Grobo Vloeren iets te vinden. “Wij hebben een viertal kleuren van een basic laminaatvloer naast ons assortiment kwaliteitsproducten. Zo kunnen wij namelijk iedereen iets bieden. Maar ook kunnen klanten hier terecht voor raamdecoratie. En daarbij geldt altijd dat wij gratis inmeten en monteren.” Ook behoren traprenovaties tot het aanbod van de winkel. “We merken dat steeds meer mensen hun trap willen bekleden. Niet alleen is je trap dan weer als nieuw en van deze tijd, maar ook weer veilig als deze glad was door bijvoorbeeld alleen een verflaag. Tijdens een bezoekje aan onze winkel (nu even op afspraak), telefonisch of via beeldbellen vertellen wij er graag alles over.”

Grobo Vloeren is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens de coronaperiode kun je een winkelafspraak maken om, volledig vrijblijvend, advies te krijgen.

Informatie
Grobo Vloeren
Boxbergerweg 17, 7412 BB Deventer
0570 567982
www.grobovloeren.nl
info@grobovloeren.nl