Ondernemend

Valpreventiecursus In Balans

Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Dat betekent stevig op uw benen staan en echt op ze kunnen vertrouwen. Wie goed in balans is, is zekerder van zichzelf.

Met het beweegprogramma In Balans kunt u een enorme verbetering van uw spierkracht en evenwicht bereiken. De kans om te vallen wordt daarmee kleiner. Deelname aan de cursus In Balans maakt dat u letterlijk steviger in uw schoenen staat. Bovendien verbetert uw algehele conditie, zodat een actiever dagelijks leven binnen handbereik komt.

Praktische informatie

In Balans is een groepscursus en bestaat uit:

  • één informatiebijeenkomst
  • drie voorlichtingsbijeenkomsten
  • tien weken trainingsbijeenkomsten

Meer informatie kunt u vinden op www.carinova.nl/vallen/inbalans.

De gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 24 april van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: Carinova, locatie Sint Jozef, Sint Jozefplein 1, Deventer. U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst via e-mail valpreventiedeventer@carinova.nl, de website www.sportindeventer.nl of bellen met 0900-8662, het algemene nummer van Carinova.

De voorlichtingsbijeenkomsten vinden plaats op maandag 1, 8 en 15 mei van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: Carinova, locatie Sint Jozef, Sint Jozefplein 1, Deventer. De trainingsbijeenkomsten starten 22 mei en vinden plaats op maandag en donderdag van 15.30 tot 16.30 uur. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt ook aandacht besteed aan de cursus Vallen Verleden Tijd, die wordt georganiseerd vanaf 22 mei. Er is bovendien tijd voor enkele korte tests, zodat u kunt bepalen welke cursus het beste bij u past.