Ondernemend

Travelbags dé online en offline specialist in koffers en tassen

In 2021 opende Travelbags de deuren van haar filiaal in de Lange Bisschopstraat. Hiermee was Deventer in één klap een aanbieder met een groot assortiment aan kwaliteitskoffers en tassen in alle soorten en maten rijker. Daar was beslist behoefte aan want de klanten wisten de winkel direct goed te vinden.

Hoewel Travelbags op dit moment alleen fysiek in Zwolle en Deventer zit, is het online dé grootste aanbieder van koffers en tassen, vertelt verkoopster Demi. Samen met collega’s Edith, Marijke, Rowi en Marée bestiert zij het Deventer filiaal dat, wanneer je over de drempel stapt, opvalt door het fikse verkoopoppervlak. Demi: ’In een grote winkel kun je producten die veel ruimte vragen, zoals koffers, mooi presenteren.’
Edith: ‘We hebben een heel breed assortiment en leveren snel. Hebben wij het artikel niet op voorraad, dan kunnen we het direct in de winkel online voor de klant bestellen. De producten heb je de volgende dag al in huis en daarnaast steun je hiermee de lokale winkelier’. Mensen waarderen het weer meer dat ze in een fysieke winkel producten daadwerkelijk kunnen bekijken. Demi: ‘Diegene die het fijn vindt om een koffer of tas eerst te zien en uit te testen, is altijd welkom bij ons in de winkel. We helpen je graag’.

Kwaliteitsmerken
Travelbags heeft in het assortiment veel plek voor kwaliteitsmerken zoals Eastpak, Burkely, Guess, The North Face, Secrid en Samsonite. ‘De koffers van Samsonite doen het nog steeds erg goed. We zeggen altijd dat als je een Samsonite koopt, je daar de rest van je leven plezier van hebt. Het is een merk dat blijft innoveren en ook in hippe kleuren verkrijgbaar is. Of je opzoek bent naar een neutrale kleur of een felgekleurde koffer die makkelijk terug te vinden is op de bagageband; wij hebben het allemaal.’ Ook de Eastpak rugzakken, al sinds jaar en dag dé hit onder middelbare scholieren, blijven goed lopen. ‘Maar meiden willen nu vaker een handtas, ook daarvoor kan je bij ons terecht,’ vertelt Demi. Een ander mooi merk dat het goed doet is Secrid. Een Nederlandse onderneming die lederen portemonnees verkoopt. ‘Je kunt er je pasjes handig in opbergen. Het bijzondere is dat deze portemonnees ook in ons land worden geproduceerd. Secrid werkt daarvoor samen met sociale werkplaatsen waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Het zijn portemonnees van hoge kwaliteit. Bestel je ze online dan kun je ook nog je naam erin laten graveren. En dan het nieuwste product in ons assortiment; de wandelrugzakken van het populaire merk Osprey’, besluit Demi.

Acties
In december is er een Gifting Weekend op 1, 2 en 3 december waarbij er van alles te beleven is bij Travelbags. Artikelen van bekende merken worden cadeau gegeven, er komt een Rad van Fortuin waarmee prijzen zijn te winnen, enzovoorts. De winkel in Zwolle is twee weken later aan de beurt.

Heb je geen tijd om naar één van de winkels te gaan? Met ons grote assortiment kan je via Travelbags.nl 24/7 je favorieten bestellen. Wanneer je voor 22:59 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis.

Travelbags Deventer
Lange Bisschopstraat 50, Deventer
0570-745119
www.travelbags.nl