Ondernemend

Tot en met 8 april kortingnbij Juwelier Marleen Peters

DEVENTER – Nog tot en met zaterdag 8 april biedt Juwelier Marleen Peters veel kortingen. Na deze datum krijgt Marleen een tijdelijke plek in de hal van Albert Heijn. Tot haar nieuwe locatie klaar is, kunnen klanten terecht bij haar werkplek in AH.

“Ik ben hier aanwezig op de dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Klanten kunnen dan terecht voor het plaatsen en ophalen van bestellingen, garantie-afhandeling, vragen en advies, halen en brengen van reparaties, laten wisselen van baterijen, horlogebandjes, oorgaatjes schieten en inleveren van oud goud en zilver.”

 

Marleen is de 5e generatie van de bekende familie Peters uit Deventer. De meeste mensen kennen de winkel vanuit de binnenstad, waar deze jarenlang was gevestigd. De keus om naar Winkelcentrum Keizerslanden te komen is destijds een bewuste keuze van Marleen geweest. “Hier is de winkel goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar, ook nu tijdens de verbouwing van het winkelcentrum. Ik heb veel vaste klanten in mijn winkel, doordat wij al zo lang in dit vak zitten en dat geeft de mensen vertrouwen.”

 

De nieuwe winkel van Marleen wordt een mooi ruim pand voor ‘de 10hoog-flat’. Het nieuwe interieur is al uitgezocht en belooft een mix van rust, trendy en ruimtelijk. “De nieuwe winkel heeft hetzelfde oppervlak, maar ik krijg een grotere etalage. En aangezien ik met de nieuwe winkel ook nieuwe merken ga verkopen, als uitbreiding van het assortiment, ben ik daar erg blij mee.”

 

Juwelier Marleen Peters is tot en zaterdag 8 april te vinden aan Karel de Grote plein 22. Vanaf dinsdag 11 april tot half juni, als haar nieuwe winkel opengaat, is zij te vinden in de hal van AH.