Ondernemend

Spetterende opening Ondernemershuis

DEVENTER – Sinds 1 februari is het Ondernemershuis gevestigd op de locatie van de voormalige gasfabriek, aan de Zutphenseweg 6. En dat wil men zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. “We zijn namelijk erg trots op ons prachtige nieuwe kantoor en tussen startende en gevestigde ondernemers voelen we ons heel erg op onze plaats”, aldus een woordvoerder.

Daarom presenteert het Ondernemershuis op vrijdag 17 maart vanaf 13.00 uur een feestelijk openingsprogramma. “Naast een hapje, drankje en live-muziek is er een aantrekkelijk en interactief programma samengesteld en geven we tegelijkertijd een inkijkje in de projecten en resultaten van het Ondernemershuis Deventer.”
Na het openingswoord van Deventer wethouder Robin Hartog Heys van Economische Zaken zal het bestuur van het Ondernemershuis, bestaande uit gevestigde ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid en uit het onderwijs, rond 15.30 uur de feestelijke officiële openingshandeling verrichten.
Tijdens deze middag kunnen bezoekers: luisteren naar ondernemers en lokale prominenten die elkaar het vuur na aan de schenen leggen door te debatteren over ondernemen op lokaal en regionaal niveau; meewerken aan de realisatie van een project rondom ondernemen en ondernemerschap; scholieren van Het Stormink (onderbouw vmbo, havo en vwo) in actie zien om hun eigen bedrijf te pitchen; rondkijken op een interessante vraag- en aanbodmarkt.