Ondernemend

Specialist in verantwoord zitten en hulpmiddelen voor jong en oud

Zorgcomfort Deventer is de specialist op het gebied van zitten, slapen, bewegen en hulpmiddelen voor iedereen. Al tien jaar lang kan iedereen hier terecht voor een persoonlijk advies op het gebied van allerlei toepassingen die zorgen voor meer comfort. Meebewegen met de markt is daarbij het uitgangspunt, zodat hier altijd de nieuwst ontwikkelde producten te verkrijgen zijn. 

“Een goed advies hoort onafhankelijk en persoonlijk te zijn”, vertelt Edwin Saris. Samen met zijn vrouw Marjan helpt hij veel klanten aan een passende oplossing om het dagelijks leven een stuk makkelijker te maken. “Ieder mens is immers anders en heeft zijn of haar eigen wensen. We zoeken dan ook altijd samen met de klant naar een optimale oplossing. Dat gebeurt ook regelmatig in overleg met een ergotherapeut.”

Gezond zitten is volledig op maat zitten
Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een comfortabele relaxfauteuil, met of zonder sta op functie. “Gezond zitten is op maat zitten. Wij kijken hierbij vooral naar de persoon. Daarvoor kan de klant bij ons in de winkel een flink aantal stoelen uitproberen. In de aanmeetstoel bepalen wij vervolgens hoe de stoel optimaal past. Hierbij kijken we naar de zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en armleggerhoogte. Zelfs met de hoogte van de schoenen wordt rekening gehouden. Alleen dan heb je ook daadwerkelijk een goede ondersteuning van de stoel. Op deze manier werk je ook preventief, want zit je lange tijd verkeerd, dan kun je tal van lichamelijke klachten krijgen. Verkeerd zitten kan niet alleen leiden tot rugpijn, maar ook tot andere lichamelijke klachten. Denk aan spierpijn, last van de gewrichten en zenuw- of aderafknellingen.”

Mobiliteit steeds belangrijker
“Wij leveren hier ‘alles wat in de auto meekan’. Dat betekent dat we ons richten op comfort voor de klant. Mobiliteit is immers steeds belangrijker en geeft vrijheid. Zo hebben wij een groot aanbod aan rollators met naar wens grotere of kleinere banden en kleinere scootmobielen. Daarbij kijken we uiteraard wat het meest geschikt is per situatie en persoon.” Als onafhankelijke winkel kan Zorgcomfort het beste objectieve advies geven. Dat geldt niet alleen voor stoelen, maar allerlei hulpmiddelen. Denk aan, wandelstokken, handige hulpmiddelen voor bijvoorbeeld in de keuken en braces van hoge kwaliteit. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig dat vergoed wordt door de zorgverzekeraar dan kunt u dit gratis lenen bij Zorgcomfort Deventer. Als klanten op zoek zijn naar een specifiek product of oplossing en het is niet vindbaar, kan er geheel vrijblijvend contact worden opgenomen met Zorgcomfort Deventer. En natuurlijk is een bezoekje aan de winkel altijd mogelijk.

Zorgcomfort Deventer

Dreef 140D, 7414 EJ Deventer
T 0570 – 60 51 62
E info@zorgcomfort.nl
W www.zorgcomfort.nl