Ondernemend

Op vakantie in je eigen huis

DEVENTER – Het lijkt dit jaar eerder een ‘staycation’ te worden dan een ‘vacation’ elders. En als je dan zoveel tijd doorbrengt in en rond het huis, dan wil je natuurlijk wel dat het gezellig en fijn wonen is. Misschien was je al van plan om iets te vernieuwen, maar is het er nog niet van gekomen. Bij Buitink merken ze dat veel mensen juist nu met hun huis aan de gang gaan.

“Wij helpen graag met alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering, horren, doekoverkappingen, rolluiken en screens. Ook in deze bijzondere tijd kunnen wij gewoon ons werk doen”, vertelt Dennis Nijenhuis. “En dat kan ook prima volgens de richtlijnen van het RIVM. Veel in en om je huis zijn, betekent dat je je er fijn wilt voelen. Misschien is je zonwering al een tijdje aan vervanging toe of wil je goed voorbereid zijn op misschien weer zo’n hete zomer. Of je wilt een mooie en kwalitatieve doekoverkapping of pergolasysteem. We kunnen het allemaal regelen.”

Geheel vernieuwde showroom

De showroom van Buitink is aan de Solingenstraat 21 te vinden. De geheel vernieuwde showroom is 450 m2 groot en er is hier een groot assortiment te bekijken. “Diverse soorten zonwering, screens en doekoverkappingen geven een goede blik op hoe iets eruit kan komen te zien. “Uiteraard werken wij alleen met kwalitatieve merken. Dat samen met onze kennis en ons enthousiasme zorgt ervoor dat klanten lang kunnen genieten van de aankoop. Monteren gebeurt door onze eigen monteurs. Zo weten we dat het werk goed uitgevoerd wordt en blijven we persoonlijk betrokken.”

Voor meer informatie: website www.buitink.info, e-mail deventer@buitink.info of telefoon 0570-629900.