Ondernemend

Op Bouwmaat kun je bouwen; nu en in de toekomst

Wie langs de Hanzeweg rijdt heeft de borden vast al gezien. Bouwmaat opent hier op maandag 6 december de deuren van een compact vestiging. Het is de 50e fysieke vestiging van het bedrijf dat al sinds 1986 bestaat. Opgericht door bouwers, voor bouwers. “Voor elke klus, van klein tot groot; Bouwmaat heeft het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app zijn wij de maatstaf in bouwen”, is de duidelijke visie van het bedrijf.

Lars Volkers is vestigingsmanager van Apeldoorn en Deventer. “Wij weten als geen ander dat bouwers prima zelf weten welke gereedschappen en materialen ze fijn vinden. We weten ook dat bouwers geen problemen zien, maar oplossingen. Het zijn doeners. Bouwers, die graag onder bouwers zijn. Om te bouwen aan nieuwe klussen, maar ook aan hun eigen onderneming. En aan hun netwerk.”

Voor al die bouwers wil Bouwmaat de perfecte ontmoetingsplaats zijn. “Waar ze ook zijn en hoe laat het ook is. Hier kunnen ze terecht. Hééél vroeg, mét koffie en een luisterend oor. Of vrijdag einde werkdag, om samen dat welverdiende weekend in te luiden. En we zijn er natuurlijk ook voor bouwers, wanneer zij buiten de werkuren of onderweg nog iets willen weten, elk moment van elke dag online.”

1200 m2 en 6000 artikelen voor de zzp-er Bouwmaat is er voor de zzp-er die als echte professionals altijd onderweg zijn met hun bus. Die van klus naar klus gaan. Onderweg moeten materialen vaak worden aangevuld. Of er is nog even snel goed advies nodig. “Voor hen zijn wij de basis waar hun hele werkdag omheen draait. We helpen bouwers om ze nog beter te laten doen waar ze zo goed in zijn. Door advies, inspiratie en een sparringpartner te bieden, vanuit een gedeelde passie. Bij Bouwmaat doen we er alles aan om bouwers aan moois te laten bouwen.”

De medewerkers staan altijd voor je klaar. De vestigingen en de website zijn zo ingericht dat bouwers zo snel mogelijk alles kunnen vinden voor hun klus. Je wilt laten bezorgen? Natuurlijk kan dat. Waar en wanneer jij dat wilt.

Bouwmaat heeft hét meest uitgekiende assortiment voor eigen bazen in de bouw. Precies wat je nodig hebt voor al jouw projecten, van klein tot groot. “En wij helpen graag; hoe groot de uitdaging ook is, wij denken graag met je mee. Samen komen we altijd tot een oplossing voor jou én jouw klanten. Zo helpen wij jou het beste uit jouw bedrijf te halen. Daar kun je op bouwen.”

 

 

 

Hanzeweg 22
7218 AT Deventer
T: 0570 239 239
E: info@bouwmaat.nl
W: www.bouwmaat.nl