Ondernemend

Oogzorg in breedste zin van het woord

Boertie Optiek is een eigentijds optiekbedrijf met een individuele kijk op oogproblemen. Aan ervaring is hier geen gebrek want de zaak in Raalte bestaat inmiddels al meer dan 85 jaar en Gorssel viert dit jaar het 20-jarig jubileum. Dit familiebedrijf is er voor de kwaliteitsbewuste maar vooral ook moderne klant.

Maurice Diekman is het gezicht van de zaak in Gorssel, terwijl zijn broer de zaak in Raalte beheert. In 2000 is de zaak in Gorssel opgericht. “Hier gelden drie kernwaarden die bij ons altijd voorop staan. Dat zijn klantgerichtheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Neem daarbij dat wij altijd vernieuwend zijn en het beste voor ogen hebben voor onze klanten. Hier in het dorp is volop ruimte. Parkeren doe je bij ons voor de deur en in onze winkel is voldoende ruimte om afstand te bewaren.”

Bij Boertie Optiek begint het altijd met een oogmeting. “Vanuit daar gaan we kijken wat de wensen en behoeften zijn. Je wilt natuurlijk het beste voor je ogen en dat is precies wat wij willen en kunnen geven. Klanten kunnen bij ons terecht voor oogcontroles en de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg.” Over dat laatste staan op de website van Boertie Optiek leuke items onder de tab ‘oogzorg’. Hier worden een aantal dingen uitgelicht en op duidelijke manier uitgelegd.

Brillen en contactlenzen in veel soorten

Iedereen is altijd welkom bij de zaak die midden in het dorp Gorssel is te vinden, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen is het raadzaam om een afspraak te maken. En weet je nog niet goed wat het beste bij jou past; een bril of lenzen? Of een combinatie van beiden? Maak dan vooral een afspraak en laat je informeren naar de mogelijkheden en vooral wat bij jou en jouw leefstijl past. Daarbij wordt het modieuze aspect uiteraard niet vergeten.

Waar het ook om gaat wat betreft oogzorg, hier is het te vinden. “Kwaliteitsmonturen, trendy zonnebrillen (die ook in het najaar en winter erg functioneel zijn tegen de zon, vooral in de auto of op de fiets), of goed zittende lenzen; wij hebben het in huis en helpen graag om de juiste keuze te maken.”

Openingstijden

De optiek in Gorssel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. De koffie staat hier altijd klaar, deze maand met iets lekkers erbij in verband met het 20-jarig jubileum. Bekijk de website voor alle nieuwtjes en actuele informatie of neem voor meer informatie contact op met de zaak.

Boertie Optiek
Hoofdstraat 32
7213 CX Gorssel
T: 0575 491 233
E: info@boertieoptiekgorssel.nl
I: www.boertieoptiekgorssel.nl

Dit artikel verscheen in onze ondernemersspecial.