Ondernemend

Nieuwe gym voor harde werkers

DEVENTER – Inmiddels is de gym van René Gerding al weer een aantal maanden in bedrijf. Een volledige gym, waar getraind wordt op elk niveau, maar wel altijd actief. Jong en oud kunnen hier ‘lekker hard werken’, zoals René Gerding het graag ziet. “Wij bieden hier fitness, maar dan met een eigen visie, een eigen draai.” René is sinds 2013 personal trainer, waarbij hij gemotiveerde mensen begeleidt naar hun doel. “Afgelopen december kreeg ik de kans de sportschool aan Wezenland over te nemen en dit bood mij de kans om een gym neer te zetten waarmee ik mij wil onderscheiden.”

Fitlife4U is laagdrempelig en wil daarmee voor iedereen fitness en gezondheid bieden. De sportschool is 365 dagen geopend. Met een vriendelijke abonnementsprijs (vanaf 14,95 euro), een locatie die het hele jaar open is en een fijne familiaire sfeer kent kan bij Fitlife4U door iedereen worden getraind. “Bij ons is op de benedenverdieping statische fitness te vinden, waar veel kwalitatieve apparaten zorgen voor een goede training. Onze nieuwe ruimte boven is meer dan 300m2 groot en hier zijn dynamische trainingsfaciliteiten ondergebracht.”
Deze ruimte, met een geweldig uitzicht over het park, is recent voorzien van apparatuur, gericht op powerliften, crossfit, en strongman zoals een crossfit rig, lange grasbaan met slee, echte trekkerbanden (“dus nee, niet de fitnessvariant”), deadlift eilanden en bokszakken. Hier zijn diverse materialen te vinden voor bijvoorbeeld een HIIT of functionele training; farmers walk stangen, kettlebells, zandzakken, slamballs en wallballs.
Sporters die liever voor personal training gaan zijn hier ook aan het goede adres. Voor nog geen 20 euro per sessie is dit mogelijk, en dat naast de reguliere abonnementen. Fitlife4U biedt, naast fitnesstraining, ook wedstrijdbegeleiding voor bodybuilding, mens physique of bikini wedstrijden. Zelf stond René in december nog op het podium bij de Sapcup in Veldhoven.
Er kan bij Fitlife4U gratis worden geparkeerd en bij de eerste training is gratis begeleiding mogelijk. Fitlife4U is gevestigd aan Wezenland 582D. Aan de website wordt hard gewerkt: www.fitlife4u.nl  maar op facebook is al veel informatie te vinden. Telefoon: 0570-614628.