Ondernemend

Neem een kiekje bij Zorggroep Solis

Zorggroep Solis opent op zaterdag 13 mei voor alle belangstellenden haar deuren van locatie PW Janssen in Deventer. Heb je een hart voor de zorg, ben je op zoek naar een (vakantie- of bij)baan in de zorg of wil je gewoon eens kijken hoe het woonzorgcentrum er van binnen uit ziet en wat er allemaal gedaan wordt? We laten bezoekers zien, ervaren en beleven wat we doen binnen Zorggroep Solis.

Open dag voor iedereen

De open dag vindt plaats op zaterdag 13 mei van 13:00 tot 16:00 uur op locatie PW Janssen aan de Hermelijn 2 in Deventer. Het woonzorgcentrum is die dag voor iedereen toegankelijk en er is geen aanmelding nodig. Zorgprofessionals en vrijwilligers laten je kennismaken met de verschillende verpleegafdelingen, de huiselijke omgeving en de werkwijze binnen Zorggroep Solis. Ook kun je ervaren en beleven welke innovatieve zorgtechnologieën er worden ingezet, zoals verschillende (zorg)robots, een tovertafel, een medicatiebox, VR-bril en de Floortje-app. Hiernaast slaan wij de deuren nog verder open naar het praktijklokaal van ons Paramedisch Centrum. Verdiep je in de werk- en behandelwijze van onze specialisten.
Laat je deze dag meenemen door het enthousiaste team van Zorggroep Solis. Je bent van harte welkom!

Over Zorggroep Solis

Voor veel ouderen wordt het vermogen om hun eigen leven zo lang mogelijk zelf vorm te geven steeds belangrijker. Solis helpt daar al 750 jaar bij. Onze woonzorgcentra zijn bij uitstek geschikt als wijkvoorziening en daarnaast als thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Het zorgcentrum in nabijheid biedt een gevoel van veiligheid. De woonzorgcentra van Solis zijn centraal gelegen in de verschillende wijken. Wijkbewoners kunnen daarnaartoe voor een maaltijd of voor ontspanning. Het zijn ontmoetingsplaatsen dichtbij. En als het thuis echt niet langer kan dan verhuist men binnen de eigen wijk naar een veilige plek die men al kent.