Ondernemend

Lentekriebels bij Stegeman Luxe Outdoor

HARFSEN – Het weer wordt alweer wat zachter. De zon komt er af en toe door. De lentekriebels beginnen weer los te komen en daarom presenteert Stegeman Luxe Outdoor, van vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart, de Seizoensopeningsshow. Wie tijdens deze show een tuinset vanaf €500,- koopt, krijgt naast de vroegkoopkorting ook een leuk cadeau mee.

Op 1500 m2 presenteren zij de nieuwste trends van tuinmeubelen en andere producten voor een sfeervol buitenleven. Mooie voorbeelden hiervan zijn de industriële tafels. Tafels met bladen van eiken- of steigerhout en een metalen onderstel in diverse uitvoeringen. Ook nieuw in het assortiment zijn de boomstam meubelen. Deze meubelen hebben een hele mooie en robuuste, natuurlijke uitstraling.
Voor de terraswereld is er nu volop keus in bijvoorbeeld stoelen, tafels, schermen, verlichting, verwarming en parasols. Stegeman Luxe Outdoor heeft al meerdere terrassen van horecabedrijven en zwembaden in de buurt mogen voorzien van terrasmeubilair.
Ook Lazize Verandabouw is op vrijdagmiddag en zaterdag aanwezig, zodat zij u op het gebied van veranda’s en overkappingen alle mogelijkheden kunnen laten zien. Er staan vele modellen opgesteld in de showroom.
De Seizoensopeningsshow bij Stegeman Luxe Outdoor is op vrijdag 3 maart van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 4 maart van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 5 maart van 11.00 tot 17.00 uur aan de Holtmark 2a te Harfsen.