Ondernemend

Koffie en thee zoals ze horen te zijn

Al jaren kun je bij Roemar terecht voor de mooiste en lekkerste koffie- en theesoorten. Van ambachtelijke arabicakoffie tot zelfgebrande kopi-luwak. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer: eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Het coronavirus zorgde ervoor dat Rob Kroes zijn winkel moest omgooien om meer ruimte te creëren. Dat bleek geen probleem en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Neem bijvoorbeeld een kijkje in de theewinkel of koffiewinkel van Roemar. “Wij behoren tot de essentiële winkels en mogen daarom open zijn. Je kunt hier volledig coronaproof de heerlijkste thee en koffie kopen voor in huis en daarnaast hebben wij natuurlijk ook ons afhaalloket voor een drankje to go.”

Twee winkelruimten, elk met een ruim assortiment; een met de meest bijzondere soorten koffie en de ander met de meest mooie theesoorten. “Toen de horeca vorig jaar dichtging ben ik meteen aan het werk gegaan om verder te kunnen ondernemen. Het afhaalloket voor koffie en thee loopt erg goed. Daarnaast ben ik mijn panden gaan aanpassen. Kijk wat wel kan, dat is waar het om draait in deze tijd.”

Inspiratie thee

Nieuw in de collectie is TBlik, een mooie serie inspirerende theesoorten. Leuk om jezelf of een ander cadeau te doen. Maar hoewel de thee een belangrijk onderdeel is van Roemar, mag de koffie zeker niet worden vergeten. Het pand aan de rechterzijde van de theesteeg is omgetoverd tot koffiewinkel. Wil je dus een echte mooie koffiesoort kopen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. En ook als je geen idee hebt wat je zoekt, kun je hier prima terecht. Met het juiste advies over de producten kun je op elk moment genieten van je favoriete koffie of thee.

Thuis of onderweg

Het bijzondere kopje koffie of de mooiste kop thee: voor elke smaakpurist en liefhebber is er Roemar koffie & thee. Neem een koffie of thee mee voor onderweg of geniet ervan op het bankje voor de winkel. En wil je thuis genieten van de beste koffie- en theesoorten? Dan heb je volop keus in de koffie- en theewinkel. Bestellen kan heel makkelijk via de website/webshop.

Roemar is gevestigd aan Walstraat 45 in Deventer, telefoon 06-42270957, e-mail info@roemarkoffiebranderij.nl en website roemarkoffiebranderij.nl