Ondernemend

Hof van Twello specialist in knusheid en gezond eten

TWELLO – Daar kom je je bed voor uit: gezond en lekker eten uit de eigen regio. Van groenten en fruit tot brood, van crackers tot honing, bier, wijn, mosterd, jams, soepen, pizza’s en daslookboter.

Bijna je gehele menu kun je samenstellen met producten uit de regio. En bij Hof van Twello vind je ze allemaal in de ruim opgezette streekwinkel. Hof van Twello biedt verreweg het grootste zadenassortiment van heel Oost-Nederland. Met alle groenten en bloemenzaden die je kunt bedenken. Zowel biologisch als niet-biologisch. Tot van 70 kilometer verderop komen de klanten voor dit bijzondere aanbod. “Lekker snuffelen op zoek naar bijzondere planten voor de tuin. Er is altijd wel weer wat nieuws te bekijken, voor de tuin, de kamer of de serre.” Van oudsher is de Hof gespecialiseerd in eetbare planten: groenten, kruiden, fruitbomen en struiken etc. Het staat er gewoon. In elke hoeveelheid die je wilt. Je wordt niet gedwongen 6 of 8 plantjes van een soort te kopen, maar 1 of 2 mag ook. Handig toch? Ook groenteplanten, perkgoed en vaste planten uit Twello vind je daar, plus een heel scala aan zaaizaden en zelfgekweekte planten van onder andere eetbare wilde planten, verfplanten en medicinale planten. Specialistische kennis, vertaald in eerlijke producten voor je bord en voor je tuin.

Ideale plek voor familiefeesten en recepties

Hof van Twello is eigenlijk een keten in zich: van het land tot het bord. Daarom kom je veel eigen producten dan ook weer tegen op de menukaarten voor de lunch of diners. Een betere keuring is niet denkbaar en feedback is snel verwerkt. Hof van Twello beschikt over diverse zalen voor groepen tot 150 personen. In de kas omgeven met prachtige beplanting. Voor kinderen is er in de kas een zandbak en verder is er tafelvoetbal, darten, sjoelen, etc. Ideaal voor familiefeesten en recepties. Bij mooi weer heb je de beschikking over een eigen terras. Ontspanning is te vinden in de theetuin of langs het Blote Voetenpad. Keuze genoeg! Voor besloten vergaderingen is de oude paardenstal heel geschikt.

Hof van Twello is gevestigd aan Rijksstraatweg 17 in Twello. Telefoon 06-12635320, e-mail info@hofvantwello.nl en website www.hofvantwello.nl