Ondernemend

Grobo vloeren levert kwaliteit tegen goede prijs

Voor een goede vloer en deskundig advies kun je in Deventer terecht bij Grobo Vloeren. Mede-eigenaresse Astrid Boone: “Wij hebben een uitgebreid assortiment in laminaat, sterke pvc-vloeren, kwalitatief supervinyl, houten vloeren, tapijt en ook leuke karpetten in verschillende materialen en kleuren. Wij zijn geopend van Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur, zondag en maandag gesloten.”

De zaak aan de Boxbergerweg 17 is een familiebedrijf. Grobo Vloeren is een samenvoeging van de namen Peter Grotenhuis en Astrid Boone. Samen met zoons Robin en Sander leggen ze vloeren en drijven ze een klussendienst. “Deze is ontstaan toen we steeds meer vloeren gingen leggen. We kwamen in contact met verschillende leveranciers en zijn direct vanuit de leverancier vloeren bij klanten gaan leggen. Zo kan het allemaal een stuk voordeliger. Vanuit die instelling hebben wij in augustus 2015 onze winkel opgezet. Dit is voor ons een supergoede beslissing geweest. We krijgen erg veel positieve reacties op de goede kwaliteit en scherpe prijs!” vertelt Astrid.

Goede service
Inmiddels is het florerende bedrijf sinds de opening al een keer verhuisd van nummer 5 naar nummer 17. “Hiermee zijn we van 80 naar 170 vierkante meter gegaan. Het loopt heel erg goed en tot half februari zitten we al nagenoeg vol. Ook tijdens de coronaperiode draaiden we goed. Mensen konden op afspraak bij ons langskomen of wij gingen zelf op huisbezoek. Ook konden er stalen opgehaald worden en werd er overlegd via beeldbellen. We leggen onze vloeren zelf en geven tussen de 15 en 20 jaar garantie op de vloer en de werkzaamheden. Als een paneeltje loslaat of er komt een kras, dan kijken wij of we dat kunnen herstellen. Doordat we een familiebedrijf zijn, hebben we korte lijntjes. De klant weet precies wie hij voor zich heeft. Wij merken dat de persoonlijke benadering wordt gewaardeerd. In ons assortiment voeren wij alle Europese keurmerken in A-kwaliteit. Naast vloeren hebben we ook raambekleding en bekleden wij trappen.”

Samen op zoek
Astrid heeft plezier in haar werk en geeft goed advies. “Het voelt soms net als mijn eigen huis. Ik krijg er energie van om samen met de klant na te denken over de styling in huis. Wij zijn ook oplossingsgericht en gespecialiseerd in probleemvloeren. Onze jongens hebben veel ervaring en zien vrij snel wat de mogelijkheden zijn en hoe knelpunten moeten worden aangepakt.” “We geven vrijblijvend informatie en een offerte en gaan altijd eerst overal kijken. Zo gaan we samen op zoek naar een mooie, geschikte vloer. Als mensen in de winkel willen komen om rond te kijken, zijn ze van harte welkom. We geven alle informatie die nodig is en als ze besluiten om het eerst te laten bezinken, vinden wij dat geen enkel probleem”, klinkt het hartelijk.

Boxbergerweg 17
7412 BB Deventer
T: 0570-567982
E: info@grobovloeren.nl
W: www.grobovloeren.nl