Ondernemend

Fit en energiek het najaar in zonder overtollige kilo’s

Na de vakantieperiode, waarin vaak is genoten van een extra hapje en drankje, is het voor veel mensen weer tijd om van de extra kilo’s af te komen. Vaak is het moeilijk om na zo’n periode ‘de knop’ weer om te zetten, maar Easyslim.nu helpt je graag om weer in een gezond eet- en leefpatroon te komen.

De methode

Besluit je om het heft in eigen hand te nemen en weer lekker in je vel te gaan zitten dan kan Easyslim.nu je daar goed bij helpen. Leny du Burc is het gezicht van de vestigingen in Deventer en Zutphen. Samen met haar team begeleidt zij heel wat mensen. “Als iemand hier voor de eerste keer komt gaan we eerst de doelen bespreken. Wat is je eetgedrag, hoe snel wil je afvallen en wat is haalbaar? Dan volgt er een uitleg hoe het apparaat werkt. Daarna onderga je de behandeling die (elke keer) een klein uurtje duurt.”

Het gemiddelde verlies in omtrek is 15 centimeter, blijkt uit geanonimiseerde gegevens.

Dit is te danken aan het revolutionaire apparaat waardoor je snel vet verliest, maar ook snel spieren kweekt. Wat jij ervan gaat merken naast het verlies in centimeters? Meer energie en een strakkere huid! Je ondergaat een aantal behandelingen, afhankelijk van je doelen. Hoeveel kilo wil je kwijt en in hoeverre wil je je eetpatroon aanpassen? Naast de behandelingen krijg je voedingsadviezen op maat en kun je producten kopen die het afslanken bevorderen.

Jij bepaalt hoe snel je resultaat boekt

Samen met het team van Easyslim.nu bepaal je jouw eigen doelen. Afhankelijk daarvan wordt jouw programma opgesteld. De meeste mensen kiezen voor een serie van 10 of 26 keer, waarbij je één keer per week komt. “En dan ligt het er natuurlijk aan hoe snel je resultaat wilt boeken. Ga je echt op je voeding letten, dan kan het razendsnel gaan. Als je minder aanpast duurt het wat langer. Eigenlijk bepaal je dus jouw eigen tempo. Doordat we de voedingsschema’s op maat maken passen ze bij jouw. Dit helpt om ze goed ze vol te houden. Elke week, wanneer je ook de behandeling met het apparaat ondergaat, worden de resultaten bijgehouden. Zo kan er snel worden bijgestuurd als dat nodig is.”

Wie wil afvallen hoeft bij Easyslim.nu niet bang te zijn voor wijzende vingers. ‘Jij bepaalt’ is hier het motto, maar dan wel met resultaat. De behandelingen met het apparaat worden als ontspannen ervaren, volgens Leny. “Als je wilt kun je een boekje gaan lezen of muziek luisteren. Onze methode is volledig veilig en onderzoek heeft aangetoond dat het werkt. Daarom geven wij ook garantie: is er bij de proefbehandeling niet minimaal 4 centimeter af, dan is de behandeling gratis.”

Easyslim.nu®
Leny du Burck
Keulenstraat 11A-F
(gebouw IJsseldelta) Deventer
T: 06-22782344
E: deventer@easyslim.nu
I: www.easyslim.nu

Easyslim.nu Zutphen
Industrieweg 85
7202 CA, Zutphen
T: 06 22782344
E: zutphen@easyslim.nu
I: www.easyslim.nu

Dit artikel verscheen in onze ondernemersspecial.