Ondernemend

Een gezellige kapsalon voor het hele gezin

DEVENTER – De frisse, vrolijke en vooral gezellige salon van Team Kappers aan Smedenstraat (28) is alweer een half jaar in Deventer te vinden. Het team van deze salon staat klaar voor alle klanten, jong en oud. Een informele salon waar het hele gezin terecht kan. Samen met Damla en leerlingen Leonie en Aniek zorgt eigenaresse Martine dat iedereen met een fantastisch kapsel en een glimlach de salon uitgaat.

Acties
Team Kappers staat echt bekend als familiekapper, iedereen van jong tot oud is welkom. Martine en haar team hebben dan ook leuke acties in de salon om kennis te maken. “Om heel Deventer kennis te laten maken met onze salon hebben we al veel mooie acties in de salons gehad. Ook deze week loopt een ontzettend leuke actie. Namelijk: draai aan het rad en win! Hierbij draai je aan een digitaal rad en heb je altijd prijs. Van een complete haarbehandeling tot een rijkelijk gevulde goodiebag!” Ook hebben ze bij de salon een fijne spaarkaart waarbij je na tien keer knippen de elfde keer gratis krijgt en ook studenten kunnen voordelig naar de kapper, want die krijgen standaard 20 procent korting.

Knippen, kleuren, stylen
Naast knippen gebeurt hier veel meer. “Veel klanten willen een mooi kleurtje in hun haar en dat is niet gek, want daarbij kun je jezelf een heerlijke make-over geven. Om het overzichtelijk te houden werken wij met ‘menukaarten’. Dan weet je vooraf wat je krijgt voor welke prijs.”

Om je haar ook thuis goed te kunnen verzorgen, is er een groot aanbod aan producten. “We hebben in de salon mooie productlijnen zoals L’oreal en een mooie productlijn van ons eigen merk die geheel vegan is: Team voor Thuis. Zo zorg je thuis ook goed voor je haar.”

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.teamkappers.nl/salons/team-kappers-deventer of telefoon 0570-760022. De salon is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.