Ondernemend

Deventer offensief voor ondernemers

Eerst al een verlenging van de coronamaatregelen en sinds dit weekend zelfs weer vrijwel volledig in lockdown. Dit besluit hakt er flink in bij ondernemers. “Daarom start de Corona Helpdesk een steunoffensief!” geeft de gemeente Deventer aan.

“Ondernemers kunnen natuurlijk nog altijd de Corona Helpdesk bellen, maar de adviseurs van Ondernemershuis Deventer gaan zelf ook naar de ondernemers toe. De adviseurs gaan samen met ondernemers in gesprek om te horen waar zij mee zitten, bieden hulp en verwijzen eventueel door. Uiteraard wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.” Dit steunoffensief is een vervolg op de eerdere geboden ondersteuning aan Deventer ondernemers in kader van de pandemie.

De Corona Helpdesk is een initiatief van MKB Deventer, SDBM, Deventer Kring van Werkgevers, Koninklijke Horeca Nederland, Leerwerkloket Stedenvierkant, VNO NCW Stedendriehoek, Bedrijvenparkmanagement Deventer, Rabobank Salland, ZP Deventer en Ondernemershuis Deventer. Deze organisaties werken samen om ondernemend Deventer zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

De Corona Helpdesk wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer. De loketfunctie van de Corona Helpdesk is ondergebracht bij het Ondernemershuis Deventer.

Beeld: Gemeente Deventer